Azi am gasit un ticnit care a dat clickuri in prostie. Are cel putin 7-8 clickuri pe care google nu le-a contorizat. Cum ma pot proteja de astfel de oameni?
Versiune printabilă
Azi am gasit un ticnit care a dat clickuri in prostie. Are cel putin 7-8 clickuri pe care google nu le-a contorizat. Cum ma pot proteja de astfel de oameni?
Nu stiu. As fi curios si eu. Asta dupa ce Google mi-a desfiintat contul de Adsense :(.
Am gasit un programel care printre multe altele (din pacate putine versiunea demo) face si asta http://www.asrep.com dar nu sunt sigur ca respect google TOS daca-l instalez.
incearca adlogger
Mai pe-ntelesul tuturor..cum se instaleaza acest Adlogger ?
Cam asa.
Easy as a pie. Merci necro. Iti spune el tot ce trebuie sa faci. :) A durat cam 5 minute sa-l instalez, configurez si sa-l pun la treaba.
O intrebare daca se poate...cam care ar fi setarea optima la click fraud in adlogger? unde spune "A visitor can click a maximum of X ad(s) every X hour(s)."
Eu am setat 5 clickuri intr-o ora. Acum mi se pare cam mult dar chiar si asa a depistat unul. Insa le-a impartit binisor, le-a dat in 45 de minute, nu la rand. Anyway, un tool foarte util si in sfarsit am scapat de teama idiotilor care sa-mi clickaie de 10 ori pe reclame ca sa o incasez de la G
LE: nu-i chiar asa simplu dupa cum vad. Trebuie sa bag si ad wrap ca sa nu le mai afiseze. Hmziii, la treaba
AdLogger te protejeaza de cei care pot sa-ti faca rau fara sa vrea, cum ar fi situatia urmatoare:
Sa zicem ca site-ul tau ofera informatie actualizata zilnic, ceea ce-i face pe unii useri sa revina zi de zi pe site. Si sa zicem ca e cel putin un user care zi de zi da click pe vreo 5-6 ad-uri fara nici o rea intentie - sa zicem ca este chiar interesat de ce scrie pe acele ad-uri si intra sa vada mai mult, si de ce nu, chiar sa cumpere produsele sau serviciile promovate prin acele ad-uri. Ce ziceti, va considera G clickurile respective ca fiind invalide si va bana contul AdSense intr-o astfel de situatie?
Din pacate, nu te protejeaza de cei care-ti fac rau intentionat. Nici un tool nu va reusi asta, e suficient sa iti stie codul si il va prelua pe un site propriu de unde te saboteaza cum vrea.
Eu folosesc adlogger de cca 1 an si merge bine, chiar l-am modificat la un moment dat sa mearga si pe neogen (ceea ce nu ma mai intereseaza acum) si imi raporta si topul CTR al siturilor care-si fac reclama astfel incat sa pot sa exclud pe cei cu CTR mic (un lucru util pt neogen care numai contextualitate nu avea).
Bon, alta solutie decat adlogger si o un sfat.
Azi un talamb a dat click de 18 ori pe reclame inainte sa apuc sa le protejez. Adlogger a inceput sa tipe, am incercat sa le wrapuiesc dar intra in conflict cu scripturile mele, nu inteleg de ce. Si in timp ce incercam sa le protejez idiotul (adlogger, google inca nu stiu, aici am nevoie de parerea voastra) m-a inregistrat ca as fi clickait si eu de 5 ori. Lucru foarte ciudat din moment ce eu sigur nu am dat click pe nici o reclama.
Cum eu nu am dat click pe nici una din reclame, imi e imposibil sa cred ca sufar de amnezie. Deci ori ala le-a calculat din burta, ori a facut vreo prostie si chiar le-a trimis la google (ceea ce mi-e imposibil sa cred)
http://www.adlogger.org/support/faqs/
Citat:
AdLogger said I clicked an ad! I swear I didn’t, though! What’s happening?? AHHHH!
Calm down, breathe… It’s ok. You’re right, you didn’t click the ad. The AdLogger script just thought you did. You must have done something to trigger the script into thinking you clicked an ad. There’s no reason to email Google and plead for your salvation.
Inseamna ca ala de mi-a dat mie 18 clicke a fost un bot. Si asta tipa ca disperatu' la mine. :|
Pai, ad-urile sunt servite prin JavaScript, si botii nu stiu JS...
Vezi ca poti sa-ti declari in AdLogger adresele tale IP asa incat tie sa nu-ti mai fie afisate ad-urile. Astfel elimini riscul de a da click chiar si din greseala.
Ce intelegi prin wrap pe ad-uri? Cumva faptul ca spatiul alocat ad-urilor sa nu mai fie lasat neocupat in cazul neafisarii ad-urilor (aka utilizarea fisierului google_adsense_script.html)?
Am si eu o intrebare. Nu stiu daca este corect sa o adresez aici, dar ma risc :). Cat castigati pe luna cu google adsense pe site-urile cu continut exclusiv in lb. romana ?
Nu avem nici o luna de cand a intrat adsense deci nu-ti putem da un raspuns.
c_n_m, chiar ei spun ca un bot poate trigera dracia sa creada ca-i click, sub faza cu "ahh, am clickai pe reclama mea". Cat despre banarea mea, trebuie sa vad unde imi incurca jucaria codul. Nu de alta dar nu are nici cel mai mic motiv. In unele pagini pur si simplu nu mai face query-urile la mysql dupa ce wrapuiesc reclamele. Si imi e imposibil sa vad motivul
deci eu am scos adlogger, stresant rau, nu alta ! Poate am pus eu codul aiurea, dar primesc mail ca cineva a dat clic, la mouse over peste bannerul publicitar ;)
mah fratilor..mie de ce nu imi functioneaza adlogger???
am pus pe toate paginile din loganclub.ro/tuning (a nu se considera reclama) inainte de <doctype...> am facut wrap la codul adsense...si am pus codul care trebuia inainte de </body> ...explicati-mi si mie