Postat în original de
wega77
Daca nu ai datorii la stat, impozite, taxe sau orice fel de creante care trebuie executate, nu au voie sa ceara la nici o banca extrasele de cont ale tare care sunte confidentiale, Aeste extrase se obtin in urma unui ordin judecatoresc.
Imi este foarte greu sa cred ca esti la zi cu tot, platesti tot la timp, nu ai nici o problema si se apuca ei sa caute prin conturi sa vada ce banii ai. La sumele incasate de peste 10.000 euro in cont, daca bancii i se pare suspecta detalierea tranzactiei are dreptul sa te ia la intrebari pentru clarificari.
Sa trecem peste povesti de genul ca primesc 1000 euro de la adsense, si ma intreaba ANAF-ul de unde ii am. Tu ca un bun roman trebuie sa ii declari si sa platesti taxe pentru ei, ca doar si statul face destule pentru tine :rolleyes:
Teoretic dupa lege si daca vinzi 3 salate in piata trebuie declarate si platit impozit la ei.
Daca incasezi sume foarte mari, peste 10.000euro/tranzactie atunci se schimba datele problemei.
Cum a zis su #haotik nu sta nimeni sa te rascolesca pe tine pentru cateva sute de euro, au treburi mult mai mari.
Membrii ai familiei lucreza in domeniu si stiu foarte bine ce vb.