Afisarile din adsense cat sunt, variaza si el?
Versiune printabilă
Afisarile din adsense cat sunt, variaza si el?
am vazut mai sus
In ziua de luni si-a reluat cresterea?
Am vazut ca scade atat numarul de afisari in adsense duminica si CTR si CPC in zilele de sambata si duminica
Te poti uita sa vezi si rata de acoperire, eventual analizezi pe fiecare zi in parte si raportul dintre numarul de afisari inanalytics si cel din adsense, deoarece sunt pagini si momente in care nu se afiseaza nimic in banere (se intampla la toti)
Din ce inteleg eu, probabil ai reclame ce ruleaza la tine ce sunt setate pentru zilele de luni pana vineri si un anumit interval orar si cand acele campanii nu mai ruleaza scade concurenta.
Poti sa faci analiza si dupa tipul de anunturi, tipuri de redirectionare, tipuri de suma licitata si vezi mai bine de unde sunt acele scaderi
Se mai intampla ca bugetele celor care sunt pe nisa ta sa scada si implicit si veniturile tale. Analizeaza pe viitor toate datele de la CTR, CPC si poate vei observa ca isi revin de la sine.
Uneori se schimba si advertiserii. Pur si simplu renunta sau pun campania pe pauza. Apar alte reclame care nu au CTR/CPC la fel de bun.
Pur si simplu zilele astea ai avut publicitate prost platita pe site si/sau mesajele publicitare au fost de prost gust si lumea nu a dat click. Poti sa incerci sa urmaresti care este advertiserul si sa il adaugi la filtrare.
Daca numarul de afisari a reclamelor este acelasi, poti sa stai linistit: cat de curand veniturile cresc.
Arunca o privire aici! :)
Am citit,
dupa 8 zile, azi si-a mai revenit putin, asta dupa ce am scos reclamele dupa celelalte site-uri sa-l pot monitoriza doar pe el.
Sa vad cum merge in zilele urmatoare.
Dată Sâ, 9 nov. 2013
Vizualizări de pagină 6.253
Clicuri 68
CTR pagină 1,09%
CPC 0,10 €
RPM pagină 1,04 €
Venituri estimate 6,52 €
Multa lume se plange de problema si pe forumul adsense, la majoritatea a inceput in ultima saptamana din octombrie; la mine a inceput cu ziua de 2 noiembrie si nici pana in prezent nu mi-au crescut/trecut de 1% ctr , rpm ..
Doar ca fapt divers.. în prima fază am crezut că este vorba de o greșeală.
http://img.tapatalk.com/d/13/12/16/ygujevyj.jpg