Treaba e ca exista multe site-uri de jocuri cu reclama intermission si nu sunt toti publisheri acceptati, asa ca nu inteleg care e grija ta privind acest aspect?
Esti cumva responsabil de capra vecinului?
Versiune printabilă
Atitudine tipic romaneasca. Daca altii fura, ce are ca fur si eu?
Nu sunt responsabil de capra vecinului, sunt responsabil de banii clientilor, bani pe care ii cheltui in adwords.
Ca mine iti garantez ca sunt si altii care nu doresc sa plateasca pe clickuri accidentale. Daca nu stiai, in adsense for games apar doar siteurile care specifica ca vor sa apara acolo.
Cataloghez reply-ul tau ca fiind mai mult decat nesimtit in conditiile in care doar ti-am atras atentia asupra neregulilor pe care le faci.
Te sfatuiesc sa iti masori cuvintele copile pentru ca eu nu te-am facut nesimtit. Daca mama ta nu te-a invatat cei 7 ani de acasa ar fi bine sa nu mai scrii pe aici ci sa-ti pastrezi parerile pentru tine sau le spui undeva unde se accepta astfel de limbaj!
Daca esti platitor de adwords scrie-ti frustrarile in topicul pentru adwords nicidecum aici unde se cer informatii despre site-uri de jocuri in limba romana.
Si da iti faci griji pentru altii, esti bagator de seama pentru ce fac altii in loc sa stai in banca ta si sa iti vezi de treburile tale.
Iar adsense for games este pentru cei care isi pun reclama in joc nicidecum pentru reclama care apare inainte de joc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe langa script ar fi bine sa te gandesti sa creezi tu jocurile sau cineva sa creeze jocuri pentru tine, daca preiei jocuri de la altii nu vei aduce nimic nou in piata si va fi foarte greu sa te bati la pozitiile care conteaza, mai ales ca piata este deja ultra full.
Daca nu stii regulile adsense te rog sa nu mai dai sfaturi pentru ca altii s-ar putea sa le ia de bune. ;)
Am cont de peste 6 ani asa ca e posibil sa stiu regulile mai bine decat crezi tu.
Inca ceva, te-am prins cu minciuna.
Spui ca platesti adwords si esti pe nisa de jocuri de vreme ce faci pe lupul justitiar aici. Daca platesti adwords, ce te oftica pe tine ca reclama ta apare inainte de joc?
Sau daca reclama ta apare in joc, ce te opreste sa platesti adwords ca sa apari inainte de joc?
Crezi ca e click accidental? daca da, esti total pe dinafara, afla ca ctr pe un site cu intermission nu e mai mare de 3% in ro pentru ca reclamele nu sunt relevante pentru siteurile de jocuri. Copilul intra sa joace un joc cu papusa Barbie si vede reclama la detergenti sau la pampersi, in loc sa vada reclame la papusi sau articole marca Mattel.
Daca ar fi vorba de click-uri accidentale fii sigur ca adsense s-ar sesiza inainte sa apuci tu sa realizezi acest lucru si i-ar taia celui vizat din bani sau i-ar da o atentionare.
ce fel de jocuri sunt acceptate de adsense?
Sunt joculetele de tip flash pe care le adauga mai toti cei care au site-uri de jocuri. Sunt site-uri de pe care le poti descarca si urca apoi la tine pe server sau poti lua codul embed, il pui la tine, jocul se va afisa insa va fi gazduit de site-ul de unde ai luat codul.
Varianta cu cod e ok deoarece nu iti omoara hostingul tau insa in cazul in care dispar jocurile de acolo vor disparea si de la tine, de aceea te sfatuiesc sa le gazduiesti tu.
Succes!
@karismasand dar ma gandesc ca nu ai voie sa pui jocuri de noroc, jocuri cu violenta etc. nu?
@ helyos - aici trebuie sa consulti regulamentul google adsense. De ce ai baga asemenea jocuri cand sunt atatea educative si interesante :)
@ Calin B - ai dreptate, am observat ca majoritatea folosesc diferite scripturi "de pe net", scripturi despre care nu stiu multe, eu de curand am optat pentru aceasta nisa si am facut un script custom care imi permite ambele variante [embed si upload].