Sa nu fie ca mesajul ala de la bancomate cu actualizarea datelor :))
Versiune printabilă
Sa nu fie ca mesajul ala de la bancomate cu actualizarea datelor :))
Posibil. Dar pot oricand sa ne dea afara. Ceea ce nu suna promitator.Citat:
Poate pentru ca nu pot sa ne oblige?
Tocmai a devenit obligatoriu.
N-au mai avut rabdare 2 zile sa trimita platile pe luna asta. Sper sa nu apara iar probleme la plati, sa ne trezim cu plata peste 3 luni.
Plus ca s-a dus draq istoricul de plati.
In ultimele 3 luni Euro a scazut in raport cu dolarul cam cu 0.12 (am luat o medie ca mai fluctueaza, dar a venit de pe la 1.36 la 1.24). Asta vine undeva la 10%.
Posibil sa ma pierd eu in conversii (ca-i prea dimineata), dar asta inseamna cumva ca am pierdut 10%?
Bine, nu e vina celor de la Google ca a picat Euro, pentru ca tot asa puteam ramane cu dolarul care sa scada el in raport cu Euro (sau leu in cazul nostru) cu 10%. Dar zic asa ca fapt divers ca s-a nimerit la fix :P
mda .. a devenit obligatoriu ... plata o vom vedea la sfarsitul luni viitoare .. luna asta ciuciu plata ...
Cei care erau deja pe euro isi primesc platile, cel putin la mine imi apare ca e in curs de efectuare si din experienta mea cel tarziu maine pot sa ridic banii.
:( mda si la mine trecerea a fost obligatorie :X
eu deja am bifat sa treaca pe Euro ... cel mai probabil luna viitoare primesc banutii si pe acum 2 luni si pe luna care trece acum .. asta e .. noi sa fim sanatosi ... voi verifica un pic conversiile lor .. sunt curios ..
Nasol fratilor. Totusi, daca nu accesam contul zilele astea si asteptam pana se fac platile, avem vreo sansa ca atunci cand intram in cont si acceptam trecerea la euro sa gasim plata facuta si sa putem scoate banii?
update: am primit plata in dolari, deci presupun ca va puteti verifica conturile :P .
Super, ms pentru pont. Verificasem aseara dar nu aveam nici macar "plata in curs de efectuare".
Da, cine s-a abtinut 3 zile sa consulte statisticile a primit plata in USD. Ce teapa frumoasa mi-am luat :)
EDIT: Plata emisa in USD cu toate ca am facut trecerea la euro acum 2 zile. Deci se poate.
eu nu m`am abtinut ... la fel ca si big verific in fiecare zi si tot am primit plata ... maine scot banutii :)
Eu am bifat la inceputul lunii si deja azi am plata in curs de efectuare. Totusi nu inteleg un lucru: pe undeva pe la detaliile platii imi scrie moneda de plata USD si moneda de raportare EUR. So, eu ce primesc, euro sau dolari?
eu am primit euro.... si am bifat trecerea pe 15 mai :)
Am bifat pe 1 mai trecerea. Castigurile au scazut foarte mult, imediat dupa modificarea monedei... Nu cred ca e doar o coincidenta.
Mda si la mine au scazut castigurile dupa ce am modificat.
Nu stiu, mi se pare asa si ciudat tare in euro. Treceam acum printr-o perioada de fluctuatii , fac fel de fel de modificari si mi-a dat peste cap calculele cu castigul pe zi.
Sper totusi sa fie bine pana la urma.
Cand am trecut eu acum vreo 2 luni (atat parca a trecut, nu?) am avut si eu veniturile mai mici pentru aprox 2 saptamani, dupa care usor usor si-a revenit.
Am facut trecerea la euro de cand era optionala, de acum ~2 luni. Nu am nici o plata in asteptare, nu am casute cu rosu in cont , doar una cu galben. Nu am nici macar retineri de cont.
Am atasat screenshootul sa vedeti cum apare pagina Istoric Plati.
In fiecare luna tot ma uit sa apara Plata in curs de procesare dar de cand cu noul EURO nu mai apare deloc. Nu stiu ce sa fac . Cand imi primesc banii?
Verifica sa nu fie bifat Hold Payment din greseala. https://www.google.com/adsense/account-settings
Am verificat, nu e.
Mai asteapta, la mine a venit plata dupa 3 luni
Mersi, ma simt mai bine, sper sa fie adevarat ce ai spus :D :D
M-am lamurit , daca nu vor veni nici la sfarsitul acestei luni voi scrie tot aici / ii voi contacta pe ei.
Inca nu se aude nimic de plata?
Plata a fost emisa pe 26, la tine inca nu?
eu i-am si scos azi :))
La mine s-a emis plata ieri si astazi i-am ridicat. Au facut plata si cei de la neogen in aceeasi zi(26).
Si eu am primit plata pe 26
Mie inca nu mi-au procesat-o..
La mine a venit plata ieri pana cum nu am avut probleme, dar vad ca la firma CEC-ul vine de multe ori cu intarziere, si chiar o data de pus uneori plata dureaza foarte mult
CEC-urile intarzie uneori, dar plata a venit intotdeauna la timp ( BCR )