Sigur va va aparea plata zilele astea. Pana pe 27 e timp. La mine mi-a aparut azi.
Versiune printabilă
Sigur va va aparea plata zilele astea. Pana pe 27 e timp. La mine mi-a aparut azi.
La mine a aparut plata pe 23.
@freezy, @Sandossu v-a fost emisa plata in luna asta? Si mie mi-a aparut schimbul valutar din USD in EUR pe 12 Apr, si de atunci nimic...Am prieteni care au primit banii pe 24 Apr (cu plata emisa pe 23). E abia 25 Apr (seara), dar sper sa nu fie probleme, pentru ca ar trebui sa primesc banii pe 2 luni (luna trecuta nu am ridicat, pentru ca nu facusera schimbul valutar)
Nu mi-a aparut nici PIP inca si am vazut ca sunt multi inca neplatiti. Sper sa se rezolve luna asta pentru ca eu nici pe luna trecuta nu am primit. Ramane de vazut saptamana asta.
eu unul am ramas inca pe dolari si tot nu e PIP , oricum, mai este...
dap ... si eu am ramas pe dolari si inca nu e nici un PIP .. poate nu ne mai platesc astia pana nu trecem pe Euro .. ar fi SAD ...
si ar fi trebuit sa anunte
Am ridicat deja si banii in EURO si parca e putin mai bine decat in USD, cel putin cand faci conversia castigul e mai mare in LEI decat in lunile anterioare. Binenteles ca poate fi si o situatie conjuncturala dar nu-i exclus ca trecerea in zona euro sa fie benefica din punctul de vedere al castigurilor.
Nici la mine nu s-a emis plata.
Luna trecuta am facut schimbarea in Euro inainte de 15 si nu s-a emis.
Luna asta inca nu s-a emis plata, dar macar imi afiseaza ambele luni in Euro. Binenteles ca totul e corect setat in cont... Se pare ca e o problema random... WTF.
Sper sa se emita plata luna aceasta...
o sa trec si eu la inceputul lunii asteia in Euro ... ce o fi o fi ...
Pana acum aveam nevoie de euro si primeam in dolari, acuma plec in America si am nevoie de dolari si ei schimba in euro.
Nu stiu, eu unul sunt curios daca ne vor obliga odata sa trecem pe euro, sau lasa ca si picatura chinezeasca cu optiunea "nu acum, intreaba mai tarziu".
mi-a aparut PIP-ul ... e ok
cel mai probabil ... am mai patit si eu ... eu zic ca poti sta relax
Eu am mai multe plati de luat lunar si niciodata nu le primesc in aceeasi zi. De obicei o primesc pe prima pe 24-25 si pe ultima pe 30-31, dar PIP apare la toate in acelasi timp. Pana acu nu am PIP :(
Payment issued ...
Nici macar PIP :(
Nici la mine.
Nu apare PIP nici la mine :rolleyes:
Fara PIP si aici....
Am primit plata...
Mai tineti minte ca pe 9 martie mai multa lume a primit email de la google cu 'Vi s-a emis o plata...' (subiect discutat aici) ? Nu o fi alea codurile pe care trebuia sa le primim acum? :)) I'm just saying...
De atunci s-au mai efectuat 2 plati (iar eu nu am primit nici una). Dintre cei care au primit si email, poate cineva sa spuna daca acel cod coincide cu vreunul primit ulterior?
Daca observati, pentru cei care au trecut pe EUR dupa data de 12 - 15 martie, soldul a fost cumulat si trecut pe luna aprilie: "Sold la sfârşitul lunii aprilie: xyz €".
Avand in vedere ca soldul luni curente, intotdeauna s-a patit luna urmatoare, mi-e teama ca banii pe ultimele doua luni (februarie + martie), se vor cumula cu venitul din luna aprilie si se vor plati doar in mai!
Not really smooth transition Google!
Eu am ramas pe dolar, cat timp am voie sa raman asa ?
E vre-o problema daca dau mereu ca nu vreau sa schimb ?
Cei care doresc sa treaca pe EUR, le recomand sa faca asta in ultima zi a lunii, pentru astfel vor avea "pauza" doar o luna si jumatate, nu doua!
Imi permit sa te contrazic. Pe alt cont am trecut de la USD la EUR pe 10 sau 11 martie si acolo nu a fost nici o intarziere la plata. Dupa ce am facut trecerea, instant a transferat USD in EUR si la sfarsitul lunii am primit plata in EUR, fara nici o intarziere.
La acest cont am facut trecerea cam pe 20 martie, si de aici s-a ajuns sa astept 2 luni ca sa primesc plata.
Si eu ma numar printre cei care astepata plata. Ultimul sold e "Sold la sfârşitul lunii martie ".
Am si eu o mica intrebare, de cand cu euro, acolo unde imi vizualizam castigurile, inainte, cand eram pe $ aveam asa: Astazi, Ieri, In ultimele 7 zile, In aceasta luna, Pe luna trecuta SI De la ultima plata.
Acum, cand am trecut pe euro am toate alea, in afara de Ultima Plata... acolo mi-a aparut Pe toata perioada si cand dau click, imi arata in Euro cati bani am castigat de cand am g ads. Mentionez ca de cand am trecut la Euro nu am primit nicio plata.
Merci in avans.
O sa iti apara dupa ce primesti prima plata in euro
In sfarsit am Plata in curs de efectuare, datata 12 Mai, insumand banii de pe 3 luni: februarie, martie, aprilie.
nu ati luat voi banii de ceva vreme ..dar si cand luati acum ! Parca e mai bine cand se strange o suma mai mare :)
De ceva timp platile prin WU se fac indiferent de suma, suma prea mare se imparte la mai multe tranzactii sub 5000 usd.
Fratilor, e grasa treaba. Iata ce am primit acum cateva minute pe mail:
Subject:Google AdSense - Modificare obligatorie; actualizaţi contul AdSense, utilizând raportarea în euro
Bună ziua,
Dorim să vă informăm cu privire la o serie de modificări ce vor fi aduse contului dvs. AdSense. În curând, vi se va solicita să treceţi la euro ca monedă pentru raportare şi să acceptaţi setul actualizat de Termeni şi condiţii. Pentru a facilita această tranziţie, vă recomandăm să vă conectaţi la contul dvs. acum pentru a accepta noii termeni, înainte ca această modificare să devină obligatorie. Vă rugăm să ignoraţi acest e-mail dacă aţi efectuat de curând modificarea respectivă.
Principalele modificări incluse în acest set actualizat de Termeni şi condiţii sunt:
- Partea cu care editorii încheie contractul are un nou nume: Google Inc. a devenit Google Ireland Limited.
- Editorii sunt cei cărora le revine responsabilitatea plăţii tuturor taxelor locale din jurisdicţia lor. Google va elibera documente pentru rambursarea TVA numai editorilor cu sediul în Irlanda.
- Legea aplicabilă nu mai este cea din California, ci legea engleză sau cea locală.
Vi se va solicita să revedeţi versiunea integrală a Termenilor şi condiţiilor înainte de a actualiza contul dvs. Din păcate, nu putem interpreta pentru editori sensul modificărilor din documentele noastre juridice. Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de consiliere juridică privind interpretarea noilor termeni, nu ezitaţi să luaţi legătura cu avocatul dvs.
După efectuarea acestei modificări, toate veniturile vor fi raportate în euro. Atunci când obţineţi venituri de la un agent de publicitate care plăteşte într-o altă monedă decât euro, vom transforma veniturile respective din moneda utilizată de agentul de publicitate în euro, zilnic, la cursul preponderent de pe piaţă din ziua precedentă. Vă rugăm să reţineţi că metodele de plată pe care le aveţi la dispoziţie vor rămâne neschimbate.
Dacă doriţi să descărcaţi şi să salvaţi copii ale rapoartelor anterioare în dolari americani, vă rugăm să urmaţi aceste instrucţiuni înainte de a accepta noul set de termeni: https://www.google.com/adsense/suppo...py?answer=9866 . Veţi putea vedea rapoartele actuale şi cele anterioare în euro numai după aplicarea noilor termeni. Prin urmare, vă recomandăm să salvaţi rapoartele înainte ca acceptarea noilor termeni să devină obligatorie. Cu toate acestea, veţi putea vedea în continuare un istoric cu toate plăţile efectuate în trecut pentru veniturile dvs. în dolari S.U.A.
Pentru mai multe informaţii cu privire la consultarea rapoartelor în euro, vă rugăm să accesaţi Centrul nostru de ajutor la adresa https://www.google.com/adsense/suppo...py?topic=19212 sau să consultaţi articolul nostru de blog de la adresa http://adsense.blogspot.com/2009/03/...rnational.html
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
Preferinţe e-mail: aţi primit acest anunţ obligatoriu de serviciu prin e-mail pentru a vă aduce la cunoştinţă modificările importante care vor fi aduse produsului sau contului dvs. AdSense.
Google Ireland Ltd.
Gordon House
Barrow Street
Dublin 4
Ireland
Da, am dat pana la urma sa trec pe euro.
M-au pus sa scriu din nou numele de beneficiar de plata.
Cel actual scria ca e Nume Prenume, iar dupa completarea spatiilor de acolo, observ ca acumi imi arata ca noul beneficiar e Prenume Nume.
Va rog sa-mi spuneti in ce ordine aveti voi scris numele si daca ati primit platile ok!
Ms!
Primii si eu la fel, doar ca in engleza. Beeton! Mai ales ca euro se apropie de minimul istoric fata de dolar. Plus ca e sansa ca 2-3 luni dupa trecere sa nu primesc nimic.
Plata emisa ! Fac show diseara, astept banii astia de 3 luni :))
Nu inteleg, daca vor intr-adevar sa trecem la euro, de ce nu ne obliga pur si simplu? De ce doar sicane la logarea in cont si emailuri "amenintatoare" ? Poate pentru ca nu pot sa ne oblige? Altfel nu vad logica lui "treci de bunavoie acum ca oricum te voi obliga mai tarziu".