Comisioane la 2checkout 5,4% + jumatate de euro sau USD per tranzactie. N-am verificat socotelile, ca tot timpul era ceva pending sau reserve, de-aia nici nu i-am retras de 5-6 ani. La rromanica nu facea nimeni de-stea in 2004-2005, cel putin nu fara minim 300 de euro deschidere + abonament lunar de-ti picau plombele. Si acum se mai practica din ce-am observat, nu stiu daca au ramas cuantumurile similare. Dar in 2004, nimeni din Strainezia n-ar fi platiti un produs RO printr-un procesator de cc RO.

I-am amenintat cu IRS si alte alea vazute prin filme si a avut efect, s-au refundat brusc. Am facut setare pt. wire transfer si acum tre sa ma duc la banca sa vad daca nu mi-au inchis aia conturile intre timp, c-am mai experimentat surprize de-stea bancare. Am transferat kalimera catre paypal (3,4% + jumatate de usd/euro? per tranzactie) si ma simt mai uscat. Astia voiau sa le trimit nu stiu ce copii dupa acte de identitate si alte tampenii ca sa resusciteze colaborarea mea cu ei, mare le-a facut gradina. Vand cont 2checkout cu 10 USD reducere fata de setup fees la ei.