Eu daca nu aveam un program de contabilitate in Windows si Windowsii gratuiti , nu mai intram cu Windows !
Exista si Wine , asa ca se pot juca jocuri si face multe in Linux !
Ubuntu Linux l-am instalat o singura data de la versiunea 6.10 si acuma sunt la versiunea 7.10 deoarece l-am updatat , iar din aprilie o sa apara 8.04 , pe cand Windowsul XP si mai ales Windows Vista Ultimate am uitat de cate ori l-am reinstalat !
Avantajul la Linux este ca il instalezi o singura data si dupa aia il updatezi , pe cand daca treci de la Windows Xp la Windows Vista trebuie sa platesti , plus ca trebuie sa fi atent ce versiune de Vista alegi , ca sa nu ramai cu banii dati de pomana !
In Linux nu ai probleme cu virusii si troienii , pe cand in Windows mereu se agata cate un spyware , cate un troian sau un virus prapadit !
Daca instalezi pachete noi in Linux esti anuntat care sunt incopatibile si in plus se dezinstaleaza singure pachetele care nu mai sunt necesare sau sunt versiuni vechi , plus ca programele in Linux sunt GRATIS !
NU vad cu ce te poate incalzi ca ai support pentru Windows , atunci cand singura solutie ca sa rezolvi problemele intr-un sistem de operare Windows este reinstalarea ! :(
Daca si sectorul public o sa treaca la Linux , atunci Windows o sa devina o amintire !
Supportul pentru Windows 95 si 98 nu mai este oferit de mult !
Imi cer scuze daca am fost cam offtopic , dar ma cam racaie pe suflet si trebuie sa spun ce am de spus !