Uite la mine unde detin in Yahoo si Bing (in Ask nu) locurile 1 pe un kw pe care am optimizat.
3. yahoo 0.84%
4. bing 0.70%
5. ask 0.15%
Versiune printabilă
La mine de exemplu pe luna trecuta 1147 vizite din Google si doar 7 din yahoo. Morala yahoo nu prea conteaza in piata cautarilor din romania si asta pentru ca sau miscat foarte greu, daca persoanlizau portalul pentru romania cu mult timp in urma, datorita faptului ca multi folosesc mesengerul alta era treaba
la mine sub 1%
la mine de exemplu din yahoo si bing intra cam 0.3% din vizitatori dar spre surprinderea mea din search intra 1.5% si restul google.
Sub 1% clar :(.
In ultima luna pe siteul ce il detin, din 4.330 vizite decat 0.55% vizitatori sunt din yahoo.com, nu stiu de ce site-ul meu nu este optimizat pentru yahoo search engine.
Pe un site .com cu vreo 60.000 de unici pe luna, doar 2%. Pe variantele .ca si .co.uk, cu trafic comparabil, doar 1%.
Problema e ca Bing indexeaza incredibil de greu. Momentan site-ul .com are indexate vreo 20 de milioane de pagini in Google (cu tot cu indexul suplimentar) si numai 45.000 in Bing.
Cam la toata lumea traficul din Bing si Yahoo e mic, la mine undeva pe la 3%(insumate) , insa ceea ce e interesant, si am verificat pe mai multe luni, perioade mai lungi: vizitatorii care vin din Yahoo si Bing au un Bounce Rate cu 5-6% mai mici decat cei care vin din google, Avarage time on site cu un minut mai mult, la fel cu numarul paginilor vizitate care e mai mare in cazul B si Y
Bing este singurul rival care il poate incurca pe Google, incet si incet apar si vizitele din Bing, cred ca este in urcare in US