Am comandat o tema pentru un client, un site de prezentare firma, tema se poate vedea aici http://www.salutsrl.ro
Ceva pareri, stafuri pentru inbunatatire?
Multumesc anticipat
Versiune printabilă
Am comandat o tema pentru un client, un site de prezentare firma, tema se poate vedea aici http://www.salutsrl.ro
Ceva pareri, stafuri pentru inbunatatire?
Multumesc anticipat
Tema asta stil "Facebook Timeline" e destul de interesanta, dar eu vad siteul asta(ca si altii de altfel) drept o carte de vizita pentru firma cu pricina.
Uite ce am eu in minte, e doar o idee.. cred ca intelegi ce zic.
Ataşament 2528
PS: Asta e tot ce-am reusit sa fac in Microsoft Paint, nu am Photoshopul..
Da, o sa le zic sa faca si carti de vizita, mersi.
Parerea mea este ca ar da bine un site asa ca o carte de vizita, ma bucur ca am fost de ajutor.
Arata OK ca si site tip business card, insa ii cam lipsesc H1, H2 si ALT image tags.
Ai putea scoate data cat si autorul pentru articolele de servicii, nu-si au rostul, eventual le pastrezi pentru o sectiune de blog sau noutati.
Depinde cat a si costat, personal de vreo trei ani cumpar teme de pe themeforest la 45-50USD si le adaptez la cerinte clientului, e mai economic asa.
Bafta cu site-ul !
Am eliminat data si autorul, o sa ma ocup si de partea de oprimizare onpage.
Mersi Gabetu.
1. De pe articol individual nu am cum ajunge la home decat prin back, pune un link de home sau fa pozele de sus clickable cu link la home, pune breadcrumbs, orice crezi tu ca e mai bine... dar trebuie o metoda de ajuns la home
2. La articolele individuale scoate data, lasa doar titlul si articolul in sine, in timp va arata neactualizat altfel.
April 26th, 2013 <-- sa dispara
Nisip pentru tencuit Baia Mare
Transportam balbalbalabala
3. Gramatica
Nisip pentru tencuit Baia Mare: pentru lucrari diverse cum ar fii: <--- cum ar fi*
Lemne pentru foc Baia Mare: pentru mai multe detalii suna-ti <-- sunati
Transport sorturi Baiamare: aiaMare,toate dimensiunile dupa cum ar fii: <-- cum ar fi:, spatiu dupa virgula
Piatra concasata Baia Mare: de constructie si se poate folosii <--- se poate folosi
Inchirieri Buldoexcavator Baiamare : Baia Mare* Pentru mai multe detalii suna-ti la 0757042180 <-- sunati* -Inchirieri excavator Baia Mare suna-ti la 0757042180 <--sunati
Altfel ca tema mie imi place, curata, informatia la vedere, usor de navigat.
later edit: am observat butonul de home in partea de social media, dispare punctul 1.
Eu zic ca thama si ideea este interesanta , insa banuiesc ca nu ar stica la .item{padding-left:15px;} as zice eu :)
Toate bune si mult succes!
Arata cam aiurea fara footer. Iar fara mai mult content, nu prea o sa ai parte de trafic pe ea. Dar pentru carte de vizita arata bine.
Mie nu-mi place. E inspirat din timeline, dar nu s-a dat atentie la detalii, overall design-ul este superficial, n-are footer, pozele care ies din div denota neprofesionalism(sau poate e un bug si nu l-ati rezolvat voi inca), marginile nu sunt uniforme, width-ul la div-ul cu continut nu este identic cu cel din header, exista un spatiu inutil. Daca ai si platit pentru ea, e destul de aiurea. Pe ThemeForest gasesti la preturi extrem de modeste teme cu 12 clase peste asta, la orice nivel.