-
1. Poate ar fi mai bine de grupat serviciile care le ofere:
TRANSPORT: pamant vegetal, ... moloz
INCHIRIERI: ... aici poate n-ar fi rau sa treaca si un pret de inchiriere, sa specifice ca include si soferul cu sau fara motorina ...
Nu este f clar daca doar transporta nisip (cumparat de client) sau/si vinde nisip cu transport inclus
2. + (plusurile/crucile) acelea eu nu cred ca dau prea bine (chiar daca este saptamana pastelui)
3. Daca ai pus facebook, pinterest, twitter, de ce nu pui si google+ ? .
4. De acord cu haos, "Arata cam aiurea fara footer".
Succes in continuare!
-
Mie sincer imi place destul de mult thema, si o consider foarte buna pentru un site de prezentare. Dupa parerea mea este exact ce trebuie, o thema simpla, clara, usor de vizionat care iti ofera informatiile necesare despre afacerea ta.
-
@Catalin Cerga, mersi pentru corectura, am modificat.
@haos, mersi, vom adauga si footer, sigur v-a arata mai bine. Continut, nu prea avem ce adauga, este destul de greu sa faci continut in jurul "transport pamant si nisip in Baia Mare" lumea vrea un numar de telefon, nu cred ca este curioasa de mai multe detalii.
@Cristi, mersi de sugestii, bugetul a fost foarte mic, la nivel mic lumea nu este dispusa sa aloce un buget real. Site-ul a fost lansat de 2 saptamani, rezultate:
-inchirieri buldoexcavator baia mare prima pagina poz 6
-transport moloz baia mare prima pagina pozitia poz 5
-transport pamant vegetal baia mare prima pagina poz 2
-transport nisip baia mare prima pagina poz 9
-transport piatra concasata baia mare prima pag poz 4
- transport nisip tencuit baia mare prima pag poz1,2 si 3
Clientul a primit si cateva comenzi prin intermediul site-ului, a prins un pic de curaj si v-a suplimenta bugetul pentru finalizarea site-ului.
Multumesc pentru ajutor.