-
Ma omule, ce mai vrei de la mine ? TI-am spus ca nu iti mai vand tema ta care nu mi-a folosit, ce mai vrei ?
Dreptate ? Mi-ai dat o tema cu prima pagina statica, ti-am cerut sa o faci dinamica, CUM MI SE PAREA NORMAL SA OFERI TEMA si pentru asta imi scoti mie ochii ?!
Cedez primu, ca sa fie tot fair play.
-
Ce sa vreau eu de la tine? Oare ce as putea vrea? Pai sigur, nu o mai vinzi, o dai gratis nu?
Dreptate? Ti-am dat tema cu pagina statica, mi-ai carut sa ti-o fac dinamica, cu ti se pare tie normal, iar eu ti-am facut-o fara sa iti cer 1 cent in plus.
Acum degeaba cedezi dupa ce ti-ai aratat de fapt cine esti.
Succes la vanzare.
-
Ce rost mai avea tema daca prima pagina era STATICA ?! AI SPECIFICAT UNDEVA CA PRIMA PAGINA ERA STATICA ?! TOMAI DAIA TI-AM CERUT CEVA NORMAL.
Nu o mai dau nici cu plata, nici fara plata.
-
Si te-am refuzat sau ti-am cerut ceva in plus?
Ti-am explicat ca am realizat prima pagina statica pentru a avea posibilitatea de a adauga anunturi intre jocuri, ai zis ca nu o vrei asa, si ti-am realizat-o exact cum ai vrut.
Dupa asta, mi-ai zis ca vrei ca utilizatorii sa poata juca jocul in full screen, mi-ai zis ca nu iti fac si aia? Ti-am facut si codul cu full screen? Ti-am cerut ceva in plus?
-
Ok, dar nu ai specificat asta, credeam ca ai facut tu in asa fel incat sa adauge la un numar de x articole un articol fake unde sa apara anuntul !
-
In fine, ofera tema gratis, nu ma deranjeaza. Pot sa realizez alta fara nici o problema, insa ti-ai facut o reputatie aici .....
Hai mai Guess Who, mai da-mi reputatie negativa, ca doar merit! NU?
Chiar crezi ca ma intereseaza ca imi dai reputatie ngativa la fiecare post care il scriu? Nu ma deranjeaza, mai mult ma deranjeaza comportamentul tau, nesimtirea de care ai dat dovata. Asa ca, cum am mai zis, degeaba ai reputatie pozitiva, cand tu nu stii sa scrii corect limba romana si ne dovedesti de ce esti in stare.
Bafta in continuare.
-
Nesimtirea n-are limite pentru unii....
-
Inca ceva: daca zici ca nu iti este folositoare tema, de ce o mai folosesti? Inca o mai ai pe site-ul tau. Crezi ca minciuna are picioare lungi?
-
Cosmine. Eu ti-am oferit inca de la inceput (pe un alt forum) 10 euro pe ea. Desi imi place(a) thema, o vroiam, nu aveam banii ceruti de tine - 20E. Ti-am mai spus ca mai tarziu o pot lua la 3-5 euro, asa-i?
Nu trebuia sa o vinzi in felul asta. Data viitoare vinde fara drepturi de revindere. Lasa un link in footer, sau orice altceva.
-
Vali D, nu am vrut sa fiu nesimtit. Puteam foarte simplu sa pun un iframe in single la tema, codat in care sa pot adauga orice doream eu, insa nu am crezut ca cineva cumpara tema, o va pune la vanzare exact pe forumurile unde am expus-o eu la vanzare cu pret mult mai mic.
Asta este. Ma bucur de faptul ca user-ul Guess Who de pe acest forum, si-a arata adevarata "reputatie".