Vand tema site de jocuri online pentru wordpress, pretul 7E, se vinde pe net cu 20E, model unic.
Pentru demo prin PM, va rog.
Versiune printabilă
Vand tema site de jocuri online pentru wordpress, pretul 7E, se vinde pe net cu 20E, model unic.
Pentru demo prin PM, va rog.
Trimite-mi și mie PM cu demo te rog.
astept si eu demo
lasa pm. cu demo, mersi.
cum vine .....model unic, se vinde cu 20 de euro pe net ????
Model unic, aparut nou, dar care se vinde pe net acum la pretul de 20EURO.
Ok, atunci dute si ial de la cel ce e al lui cu 20e.
E vorba de thema asta? Jocuri, jocuri online, jocuri gratis, jocuri pentru copii
Da, este tema mea, insa daca atat poate sa faca, ce sa ii faci. Tema a fost vanduta numai unei singure persoane cu numele respectiv al temei, care probabil o fi vandut-o el sau este guess who, dar sa ai nesimtirea sa postezi anunt de vanzare pe forum unde mai este tema de vanzare si sa te mai si lauzi ca acolo este mai scumpa .... oare ai ce sa cauti aici?
Da, o vand pentru ca nu mi-a fost de folos si nu era pentru ce trebuia. Ti-am dat cat mi-ai cerut, nu mi-ai impus nimic altceva. Ofer oportunitati de a da ceva la un pret mult mai mic, indiferent daca e al meu sau nu.
Trebuia sa postezi demo-ul cu asa zisa tema de la inceput! ma scuteai de timpul pierdu, din punctul meu de vedere nu se poate numi un template comercial..
Din punct de vedere al aranjari in cod, nu e stralucit, ca design...e ok.
Nu este vorba despre vanzarea temei, nu ma intereseaza ca o vinzi, insa este o nesimtire sa o vinzi in acelasi loc in care o vand eu ca si creator al temei, la alt pret decat cel cerut de mine?
Daca tot ai vrut sa o vinzi, de ce nu ai pus pretul cu care o vand eu? Nu de alta, dar sa fim fair play!
App: mai si are nesimtirea, sa imi zica pe YM! ca imi vinde cineva tema, bine inteles cu alt id.
Si sa iti zis si de ce ai pus tema la vanzare?
Fair Play : Cine vrea tema gratis PM !
PS: Numai incerca sa imi dai "reputatie pozivita" , uite-te ce reputatie deti.
Ca sa fim amundoi impacati, numai voi vinde nimanui TEMA.
Post Inchis.
iisuse=)))))))))
Lasa ca degeaba am reputatia negativa, nu sunt nesimtit ca si tine, degeaba o ai pe verde.
Si ca sa fim fair play, acuma seara, respectivul intra pe messenger pe mine, imi zice ca vrea nu stiu ce modificari la tema, sa ii scriu coduri in plus pentru a adauga jocuri cu iframe, si imi ofera 1 euro. Dupa care i-am spus care este pretul care il percep, a pus tema la vanare.
Asa ca la mine este fair play, la tine nesimtire.
Asa ca incet incet, reputatia ta verde, lasa de inteles.
App: vezi ca nu stii sa scrii corect romaneste. ;)
Eram sigur ca o sa imi vi cu argumentul asta, fara aia am considerat ca tema nu imi e de folos, NU pentru ca nu mi-ai facut tu mie iframe si am zis "hai sa ma razbun" , daca se putea sa o modifici la un pret decent, incat sa o folosesc in continuare, tu mi-ai cerut 10E pe putin, pentru a face cu iframe, aproape cat tema.
Eu nu ti-am cerut nimic, ti-am spus foarte clar care este pretul care il percep pe ora de lucru custom. Tu mi-ai oferit 1 euro.
Apropo: de ce nu vorbesti si aici ca si pe YM!?
Ma omule, ce mai vrei de la mine ? TI-am spus ca nu iti mai vand tema ta care nu mi-a folosit, ce mai vrei ?
Dreptate ? Mi-ai dat o tema cu prima pagina statica, ti-am cerut sa o faci dinamica, CUM MI SE PAREA NORMAL SA OFERI TEMA si pentru asta imi scoti mie ochii ?!
Cedez primu, ca sa fie tot fair play.
Ce sa vreau eu de la tine? Oare ce as putea vrea? Pai sigur, nu o mai vinzi, o dai gratis nu?
Dreptate? Ti-am dat tema cu pagina statica, mi-ai carut sa ti-o fac dinamica, cu ti se pare tie normal, iar eu ti-am facut-o fara sa iti cer 1 cent in plus.
Acum degeaba cedezi dupa ce ti-ai aratat de fapt cine esti.
Succes la vanzare.
Ce rost mai avea tema daca prima pagina era STATICA ?! AI SPECIFICAT UNDEVA CA PRIMA PAGINA ERA STATICA ?! TOMAI DAIA TI-AM CERUT CEVA NORMAL.
Nu o mai dau nici cu plata, nici fara plata.
Si te-am refuzat sau ti-am cerut ceva in plus?
Ti-am explicat ca am realizat prima pagina statica pentru a avea posibilitatea de a adauga anunturi intre jocuri, ai zis ca nu o vrei asa, si ti-am realizat-o exact cum ai vrut.
Dupa asta, mi-ai zis ca vrei ca utilizatorii sa poata juca jocul in full screen, mi-ai zis ca nu iti fac si aia? Ti-am facut si codul cu full screen? Ti-am cerut ceva in plus?
Ok, dar nu ai specificat asta, credeam ca ai facut tu in asa fel incat sa adauge la un numar de x articole un articol fake unde sa apara anuntul !
In fine, ofera tema gratis, nu ma deranjeaza. Pot sa realizez alta fara nici o problema, insa ti-ai facut o reputatie aici .....
Hai mai Guess Who, mai da-mi reputatie negativa, ca doar merit! NU?
Chiar crezi ca ma intereseaza ca imi dai reputatie ngativa la fiecare post care il scriu? Nu ma deranjeaza, mai mult ma deranjeaza comportamentul tau, nesimtirea de care ai dat dovata. Asa ca, cum am mai zis, degeaba ai reputatie pozitiva, cand tu nu stii sa scrii corect limba romana si ne dovedesti de ce esti in stare.
Bafta in continuare.
Nesimtirea n-are limite pentru unii....
Inca ceva: daca zici ca nu iti este folositoare tema, de ce o mai folosesti? Inca o mai ai pe site-ul tau. Crezi ca minciuna are picioare lungi?
Cosmine. Eu ti-am oferit inca de la inceput (pe un alt forum) 10 euro pe ea. Desi imi place(a) thema, o vroiam, nu aveam banii ceruti de tine - 20E. Ti-am mai spus ca mai tarziu o pot lua la 3-5 euro, asa-i?
Nu trebuia sa o vinzi in felul asta. Data viitoare vinde fara drepturi de revindere. Lasa un link in footer, sau orice altceva.
Vali D, nu am vrut sa fiu nesimtit. Puteam foarte simplu sa pun un iframe in single la tema, codat in care sa pot adauga orice doream eu, insa nu am crezut ca cineva cumpara tema, o va pune la vanzare exact pe forumurile unde am expus-o eu la vanzare cu pret mult mai mic.
Asta este. Ma bucur de faptul ca user-ul Guess Who de pe acest forum, si-a arata adevarata "reputatie".
Ma omule :)) ce mai vrei de la mine , IARA? Doar de dragul de a da bine ? Numai incerca sa ma ataci, atat iti spun.
Pfoai. Cred ca puteti da shut down la topic.
Bogdan, i-am spus FOARTE CLAR, NUMAI II DAU TEMA DE RAHAT CARE AM DAT BANI PE DEGEABA PE EA NIMANUI, ce mai vrea?
Guess Who, ti-am zis, nu ma intereseaza reputatia! Tot ce m-a deranjat ti-am spus. Nu cred ca nu am fost ok cu tine.
Tu poti sa imi dai bad la reputatie fara nici o problema. Ceva limba romana? NU te intereseaza? E freeware, insa nu poate fi modificata! ;)
Asta se vrea sa fie o gluma, nu? :)
Netu e plin de copilasi nesimtiti care fura munca si ti-o revand, crezi ca le e greu sa scoata linkul din copyright sau sa revanda chiar daca e interzis asta?
Asa e mentalitatea romaneasca... in afara e alta mentalitate... am un site unde vand scripturi proprii, si ofer fiecare script in 2 variante: cu link de copyright in footer si varianta fara link in footer, putin mai scumpa.... Ce credeti? 99% din comenzi cumpara varianta mai scumpa, fara link. Daca era in Romania, 99% cumparau varianta mai ieftina ce cerea pastrarea linkului si a doua zi stergeau linkul.
Revenind la subiect, desi am avut unele contre cu Cosmin, aka webnetinfo :) ,aici ii dau dreptate. Daca nu iti convenea ce ai primit, ii cereai socoteala autorului si te intelegeai cu el... dar cu ce drept revinzi (in numar nelimitat) munca altuia? Un moderator ar trebui sa ia masuri.
Ok Netu , are dreptate aici, eu mi-am cerut scuze prin faptul ca am spus "numai o vand, nu o mai dau gratis, nimic". CE VREA MAI MULT DE ATAT ?
Dar gestul tau cum am putea sa il incadram?
Cum am putea sa te caracterizam prin ce ai facut?
Un user serios?
Gabi. Vorbeam de link codat. Modifici thema - nu mai functioneaza.
Ca ti-am vandut tema de rahat, neavand nevoie de ea ? Recuperare de bani.
Nu ma lua ca daca era imi restituiai bani, sigur nu faceai asta, din simplu fapt puteai spune ca ma voi folosi de ea.
Topic inchis. Userul a fost avertizat / penalizat pentru nerespectarea drepturilor de autor (regulament, punctul 19).
Aviz amatorilor!