Buna, as vrea cateva pareri/sfaturi care sa ma ajute sa optimizez blogul si sa il imbunatatesc. (Am impresia ca am facut o varza, mai ales cu atatea pluginuri seo, as vrea sa stiu ce pluginuri sa scot si ce as putea instala)
Folosesc urmatoarele pluginuri:
Akismet - Anti spam la comenturi
NOSpam PTI - Tot pt spam la comenturi
BP Advanced SEO
Category SEO Meta Tags
cbnet Ping Optimizer
Google XML Sitemaps
Link Juice Keeper - In caz ca nu gaseste pagina, il trimite pe homepage
Platinum SEO Pack
Really simple Facebook Twitter share buttons - Pt butoanele de Like&Share$Tweet, uneori imi aduc vizite de pe fb
SEO Auto Linker
SEO No Duplicate
SEO Ultimate
W3 Total Cache
wpCompressor
WP No Category Base
WP Page Numbers
Am 350 de postari si azi am facut 4 luni de cand am site-ul, dar m-am blocat la o medie de 120 de vizitatori pe zi, nu stiu ce sa fac sa cresc. In medie imi vin doar 30-35 de pe google desi am trims sitemap-ul la google de ceva vreme si imi zice ca sunt indexate aproape toate postarile. Azi mi-au venit doar 3 vizute din google, am ramas afis :O tinand cont ca cu o zi inainte in google webmaster tools imi zisese ca am avut 60 de vizite din cautari. Am 3 pluginuri seo la care scriu la fiecare post cuvinte cheie si combinatii + descriere si titlu.
De asemenea as vrea sa imi dati si mie cateva metode de unde pot aduce trafic, eu mai aduc de pe fb, ilariant, tpu. Pe blog postez zilnic, si incerca sa pun material de calitate si in tema.
Sper ca sa ma ajutati, dau la schimb un baner la mine pe site daca vreti ;)