Daca imi dai acces macar la wp-admin, ma pot uita si o sa te ajut.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am rezolvat , problema era ca nu aveai drepturi de scriere in folderul temei si nu se putea downloada xml-ul .
Versiune printabilă
Daca imi dai acces macar la wp-admin, ma pot uita si o sa te ajut.
Am rezolvat , problema era ca nu aveai drepturi de scriere in folderul temei si nu se putea downloada xml-ul .
Salut Maldinii
Am instalat si eu tema, sper sa am parte de conversii cat mai multe.
Multumesc !
As avea totusi o intrebare, am adugat produsele prin feed si prima data mi-a aparut poza produselor pe prima pagina, dupa care le-am sters si adugat din nou si vad ca nu mai apare poza.
Uite aici Bră
Scuzati dublul
Salut! Am si eu o problema similara cu cea a lui marian18. Cand am pus tema am si am pus feed-ul de la piata digitala imi afisa produsele la campaniile vechi unde am fost aprobat acum ceva timp, dar dupa ce am aplicat si la campaniile care ma intereseaza pe mine nu mai afiseaza nimic si arata ca se incarca exact ca in screenshot-ul lui marian, am dat drepturi de scriere la folder-ul temei si tot nu merge, vreo idee?
Am host romanesc (AcipHosting), am aplicat la vreo 8-9 campanii din nisa fashion, o sa-l las acum mai mult sa vad ce si cum. Mersi de raspuns!
Salut Maldini, uite am rezolvat eu prima problema instaland din nou tema si produsele, dar a aparut o alta problema.
La unele produse nu le apare imaginea ci un spatiu mov cu ceva rosu scris deasupra desi cand le caut din feed imaginea le apare.
Nu pot da pe urmatoarele pagini ale site-ului daca apesi de exemplu pe pagina 2 nu te duce acolo ci ramane pe pagina 1.
Pe TaraFashion nu apar pozele la produse.
E din cauza ca aceste magazine nu ne permit sa folosim imaginile . Da-mi un mail la maldinii@gmail.com si o sa iti dau noua versiune unde folosim direct imaginile lor ca sa nu mai existe probleme .
Mersi!
Noua versiune a temei este aici : http://www.vertistudio.com/PD/piatadigitala.zip , o gasiti si la vechea adresa. Noua adresa este buna pentru cei care nu vor sa mai stearga vechea versiune , doar sa o uploadeze pe asta ( merge pt ca numele este diferit ). O sa ramana toate setarile , am rezolvat problema cu paginarea , pozele si dimensiunea la related posts + sistemul de download al xml-urilor .
+1 pentru noua versiune :) Acum nu mai am problema cu poza produselor.
pentru 2 parale nu este ceva tema sau plugin? :D
foarte buna tema, bravo si felicitari!
Am o problema cu tema, cand o urc pe site si pun sa-mi aduge produsele din feed se incarca si nu se mai opreste din incarcat. Asta e pe un site nou, nu pe cel care l-am scris mai sus.
aceeasi problema si aici. insa eu schimb temele. cea veche o folosesc pentru incarcat produse, iar dupa ce termin o pun pe cea noua ca sa se vada toate pozele.
inca ceva: cele 2 bannere care apar sunt ale tale?
sunt ale mele default ,dar se pot schimba :)
Acelasi hosting.
Va rog lasa-mi unu din voi pe pm , ftp/wp-admin de la site pentru a putea vedea problema.Eu am testat ultima versiune si mergea bine, si probabil si alti useri sau nu sau plans.
Mersi!
Am trimis.
Ai intrat pe site la mine ieri ? Ca inca este aceeasi problema.
Creezi o pagina noua is la template selectezi blog.
Am rezolvat, merge acum , dar este de la serverul tau care are un timeout prea mic pentru curl si imi strica procesul din background.
Salut, vad ca nu apar toate produsele de pe Echipament militar, armata, camuflaj, forte speciale, politie, jandarmi, autoaparare, vanatoare, camping, pescuit, munte, arme autoaparare, arme vanatoare, munitie, airsoft, paintball. - Military-Shop
Apar doar cele strict militare, pe mine m-ar interesa cele legate de munte, daca se poate sa faci ceva :-?
felicitari pentru munca depusa