Ceva care sa converteasca un link de pe youtube automat in cod embed stiti? Am dat candva de asa ceva dara cum cand am cautat nu am mai gasit
Versiune printabilă
Ceva care sa converteasca un link de pe youtube automat in cod embed stiti? Am dat candva de asa ceva dara cum cand am cautat nu am mai gasit
Pentru custom fields poti folosii asta: WordPress › Custom Field Template « WordPress Plugins - Este un pic dificil dar este bun.
iar pentru custom post type poti merge pe mana traditionala, 100% cod, sau poti incerca acest plugin: WordPress › Custom Post Type UI « WordPress Plugins
Numai bine!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Foloseste asta: WordPress › Artiss YouTube Embed « WordPress Plugins - Nu situ daca este exact ce cauti tu dar cu siguranta iti va usura munca. ;)
WP YouTube cred ca e o solutie potrivita in situatia descrisa.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am folosit wp-optimize si e ok. Doream doar sa curat un site cu 3000 de posturi de revizii ca se adunasera destule.
Aveti idee ce plugin pentru review/ratings e folosit aici ? Apple iPhone Review - Watch CNET's Video Review
Acel website nu ruleaza pe wordpress. Dar pentru un asemenea rating system poti folosii GD Star Rating, permite sa ai multiple rating system, uite aici un review: WordPress plugin review of GD Star Rating, rating system for WP .
Exista un plugin cu ajutorul caruia sa reusesc sa afisez intr-un site, la sfarsitul fiecarui articol date despre autor, asa cum se afiseaza aici?!worldit.info/articole/android-4-0-ice-cream-sandwich-analiza-completa-a-noului-sistem-de-operare-pentru-mobile/
Nu cred ca ai nevoie de plugin pentru asta. Informatiile respective sunt campurile pe care le completezi la profilul tau (gravatar, site, descriere, etc.) care sunt afisate la finalul fiecarui articol (inserate in pagina single.php) in modul dorit. Ai nevoie sa studiezi putin Codexul Wordpress (link: Main Page « WordPress Codex )
Atunci e clar ca am de munca, pana sa reusesc sa ajung la rezultatul dorit. Mersi!