e foarte mult...daca cumperi PR in sine... ;)
Versiune printabilă
Atunci te rog puncteaza cateva atribute pe care sa le aiba un director pe care esti dispus sa-l cumperi si cu ce pret. Tu nu ai spus decat cu PR minim 3... daca vrei sa dai pe el maxim 200 de euro... vei gasi dar e ca si cum ai lua totul de la zero ca in afara de PR nu va avea absolut nimic...
Un pic offtopic dar:
1. nu as cumpara un director cu pr 3-4-5
2. preturile mi se par putin exagerate insa
3. daca as vrea sa ma apuc de o astfel de afacere, as prefera sa platesc 2500-3000 de euro pentru un pr 6. Abia la pr 6 cred ca as putea cu adevarat sa amortizez suma din inscrieri platite. La un 25 de euro (modest pentru un pr 6) per inscriere, imi trebuie doar 100 - 125 de site-uri sa-mi recuperez investitia.
Principiul e simplu: Investesti putin, castigi putin (sau nimic).
am vrut un director cu pr3 nu pentru a il dezvolta si face bani din el..scopul e altul
oricum nu cred ca se poate in Romania la ora actuala sa faci bani dintr-un director..iar 25Euro pe un link e o utopie inca.
..un pr3 insemna cateva luni vechime..de asta l-am pus ca si conditie
insa in urma ofertelor primite-aberante chiar unele - m-am razgandit si o sa gasesc alta solutie
@tataraseni..tu ai da 1700E pe un pr5? :D
daca da, trimite banu si in 2 luni e gata treaba.. sau vorbim de dragu de a vorbi?
Eu am obtinut PR 4 in doar o luna de la lansarea directorului... asa ca partea cu PR 3 minim inseamna vechime o doar o iluzie...
Iar daca as da 1.700 de euro pentru un director wezi aici http://forum.seopedia.ro/concursuri-...t-project.html dar deja am doua directoare si un al III -lea in portofoliu adus prin achizitie e o pata indiferent cat de "the best" ar fi acel director...
Cand am spus ce-am spus nu am detaliat dar in suma aia intrau multe alte aspecte deloc de ignorat...
@barosanu, scuze. Vorbeam de un director general, nu unul romanesc.
director-web.com , neglijat ...are vro 700 de linkuri inscrise...... ofera tu daca il vrei , pe pm ca nu mai urmaresc acest topic
sal
rodirector.ro are PR=4 , are ceva vechime ( 1 an sau 2 habar n-am ) neglijat si cu putine categorii. domeniul e bun si ca si bonus vand si rodirector.eu la care nici n-am apucat sa bag scriptul .........
in fine, daca vrei fa-mi o oferta care cat de cat sa ma incalzeasca si is a tale amandoua. nu tin sa ma imbogatesc de pe seama lor dar nici sa le dau pe gratis.
am gasit deja un director dar fa-mi o oferta la rodirector.ro pe private
poate mai iau unul :D