nu mai bine s-ar incheia dupa Craciun ?
hai sa fim seriosi, cine e interesat liciteaza oricum. pune si tu 7-10 zile si ai client
Versiune printabilă
nu mai bine s-ar incheia dupa Craciun ?
hai sa fim seriosi, cine e interesat liciteaza oricum. pune si tu 7-10 zile si ai client
Stii de ce romanii isi fac mai greu un renume dincolo ? Din cauza astora ca tine. Invata si tu ca peste tot in viata se respecta niste reguli. In fine.. nu mai zic nimic... Si licitati oricum se inchide ca am vandut domeniul celor de la motorbikes.be pentru 4700 Euro si urmeaza a fi livrat in urmatoarele 3 saptamani.
Rog un moderator sa inchida topicul.
PS : un sfat pt tine zuk ... incearca sa fii mai serios... si apropo , daca cumperi domeniu jhju.ro ... sau orice, ai multe posibilitati de al vinde, multe locuri si primesti multe oferte daca stii sa dai o descriere/idee a ce ar putea face cu el...
Si pt Krumel : uita`te la topicu pe care l`ai inchis prima oara tot din zona asta : " Măi, cumparati sau nu?
Decat sa faceti polemica pe subiectul asta, mai bine va ocupati timpul cu altele.
Daca nimeni nu i-ar fi raspuns la aberatia asta de oferta, si-ar fi vazut de ale lui.
Astept un motiv sa inchid topicul. " --- nu asa se poarta un moderator... si din cate stiu io ( cultiveaza`te si tu un pic ) il intrebi mai intai pe cel care a deschis topicul daca il inchizi sau nu sau il inchizi daca sau incalcat regulile forumului. SI nu cred ca ti`am zis eu sa`l inchizi sau am incalcat vreo regula daca am spus ca " astept oferte " .. In fine... tye tye ..
Cei care s`au ocupat sau se ocupa cu domenii stiu ce vb .. ceilalti, mai interesativa putin inainte de a posta numa aiureli prin toate threadurile..
aha , brusc asa deodata ne spui sa continuam licitatia da tu vandusei domeniu pe 4700 euro , i-auzi dom'le. ti-a crescut nasul.
ce treaba are renumele romanilor cu postul meu de mai sus ? cred ca esti un pic cam frustrat mataluta...
am fost foarte serios cand am facut afirmatia aia.
eu zic sa te apuci de imobiliare, mai ia-ti vreo doi trei asociati care erau pe aici si investiti impreuna. daca de la 85$ ai sarit in 4700 euro in trei ore, nu e decat o chestiune de timp pana ajungi in Top 300 (cei mai hilari oameni din Romania)
Din cate vad eu este luat prin X-net. Deci s-ar putea sa ai surpriza sa nu-l poti vinde.:D Asa ca spor cu el ca mi-a trecut
joculetze, esti prea arogant. fii modest si ajungi mai departe ;)
Prietene , e luat de la myx si cine a zis ca nu`l pot vinde ? nu e primu domeniu pe care il iau prin myx si il vand...in fine..
si io stiu ca am rugat un admin/moderator sa inchida threadu asta nu sa imi dea Krumel warninuri ca s`a simtit ofensat..oricum...i`m out..
Nu ai luat warn, ai facut o infractiune..adica ti-ai pus in semnatura o imagine si un link cu reff.
Nici nu mi-am imaginat ca o sa intelegi.
Cat despre "I`m out"...ai fost intelept.
Subiect inchis la cerere.