-
Celebru? In nici un caz nu am afirmat eu asta, poate asa ai dedus tu. :P
Eu nu m-am apucat sa il prezint ca fiind nu stiu ce minunatie, pur si simplu am prezentat cum sta treaba momentan iar pentru munca si timpul depus in realizarea lui am ajuns la pretul afisat. Daca cineva e dispus sa ofere aceasta suma, e perfect. Daca nu, asta e.
-
In urma unor discutii si a inca catorva factori am ajuns la concluzia ca pretul de 2000 de euro este totusi nerealist drept urmare la anuntul initial intervin urmatoarele modificari:
Pretul pentru blog, si doar pentu blog, devine 1000 de euro. Daca doriti si restul de 3 siteuri pretul total este de 1500 de euro.
Cum urmeaza sa plec din tara iar apoi sa ma relaxez in luna de miere, pentru a ma ocupa efectiv de tranzactie am la dispozitie doar zilele de 18, 19, 25 si 26 iulie. Restul infomatiilor raman neschimbate.
P.S. nu pot oferi chitanta, factura chestii.
-
Fara factura si contract de vanzare cumparare iti pot oferi veniturile pe ultimele 12 luni din adsense realizate de blog.
-
Care e situatia momentan. Blogul il puteti considera vandut, nu mai accept nici un fel de oferte.
Pentru ca m-a contactat un coleg de forum si s-a oferit sa imi cumpere blogul in conditiile urmatoare: urma sa primesc o parte din bani zilele urmatoare iar restul pana pe 5 august. Dupa ce primeam toti banii urma sa ii transfer domeniu.
Cum de maine plec din tara iar cand revin mai stau doua zile si plec din nou prin urmare nu prea mai aveam timp de facut tranzactii si mai ales de blog. Iar daca omul tot e decis sa faca ceva cu blogul i-am propus urmatoarea chestie.
Imi da o parte din bani cand revin in tara eu ii transfer domeniu iar apoi, pana pe 7 august care era data limita, imi da si restu de bani. Merg pe incredere pentru ca majoritatea din cei pe care ii stiu de pe forum sunt oameni seriosi.
Totusi as prefera sa nu se inchida topicul pana cand tranzactia nu e gata. Adica omul sa isi primeasca domeniul iar eu toti banii.
-
Siteul a fost vandut, totul a decurs ok (pentru ambele parti) deci se poate inchide topicul.