si de faptul ca el este seful celui mai important departament de la Google care priveste SEO in mod direct?
va rog da-ti raspunsul dupa ce priviti video-ul e mai jos pana la capat :-)
An update on Google's webmaster videos - YouTube
Versiune printabilă
si de faptul ca el este seful celui mai important departament de la Google care priveste SEO in mod direct?
va rog da-ti raspunsul dupa ce priviti video-ul e mai jos pana la capat :-)
An update on Google's webmaster videos - YouTube
deci urmatorul update se va numi "Dinosaur" sau "Godzilla"
Probabil asa se ocupa ei de update-uri.
He didn't choose the T-Rex-like life, the T-Rex-like life chose him!
E un tip ok, angajat sa aduca profit unei companii care intamplator are un nume cunoscut.
Ca om, de la el am invatat ce lasere trebuie sa folosesc pt prostirea pisicilor fara sa le orbesc, de pe timpurile cand urcam persana pe pereti cu spotul luminos de la o camera sony.
Daca v-a facut sa va uitati la filmuletul lui, si altfel nu v-ati fi uitat, inseamna ca e bun.
Matt iese in fiecare noapte la ora 1 fix, pe veranda casei sale. In cateva secunde apare un OZN care il aspira in interiorul sau si pleaca. La ora 5 fix, il aduce inapoi si il lasa pe veranda casei.
Lipsa somnului nocturn duce in cazul lui la efectele secundare din acest filmulet.
Ozn pe naiba. E matizul meu care da senzatia de ozn in acel peisaj. Ma relaxeaza sa conduc si uneori uit sa ma opresc.
E un tampit! Parerea mea.
Mersi de negativ matei.
mie imi plac oamenii cu "influenta" care se mai prostesc din cand in cand. pana la urma sunt si ei tot oameni :))
Mie, sincer, mi se pare complet gresit sa judeci un om prin prisma unui filmulet de un minut si cateva secunde. Orice geniu are hibele lui!
Sa nu uitam totusi un lucru: Google nu angajeaza pe oricine! Din punctul meu de vedere, numai faptul ca lucreaza pentru aceasta companie este o garantie ca tipul este extrem de bun in domeniul in care activeaza...
Ideea e ca daca sunteti abonati la canalul lor de youtube, o sa para amuzant dupa cateva zeci de video-uri serioase sa-l vedeti pe Matt facand pe dinozaurul.
Va certati degeaba, omu' n-a vrut sa para amuzant, a vrut sa para dinozaur.. ceea ce intrun fel sau altul i-a iesit. Dinozaurii nu trebuie sa fie amuzanti, trebuie sa fie.. dinozauri :)
why so serious?
Mi se pare genul de om care pune job-ul inaintea vietii personale :D
well, eu respect dinozaurii (in special pentru contrastul lor cu religia) ... si cel putin e bine ca imita un dinozaur in ziua de 25 decembrie si nu imita nasterea domnului :-)
După Panda și Penguin urmează Dinosaur :).
Adevarul este ca numai astia de la Google se puteau gandi la asa ceva. Eu raman stupefiat de fiecare data cand aflu numele noilor versiuni de Android...
Stire bomba!!
google isi schimba denumirea in zoogle.
@Vali D +1 :)))
Omul ăla nu-i normal la cap. Dar până la urmă de asta e nevoie ca să ajungi în Google, de o minte nu tocmai normală...
Urmatorul update va fi Zebra. Sau orice animal care in combinatie alb si negru. Ce mai sunt? :)
Eu am ras destul de sanatos la clipul acela, ma asteptam la cu totul altceva. In rest, ce-aveti ma cu el? Isi face treaba, si o face binisor. Din tot ce am citit despre departamentul condus de el e un om cat se poate de OK si un adevarat profesionist in ceea ce priveste munca :)
Mie mi se pare ok ca din cand in cand sa mai faci si cate o gluma, mai destinzi atmosfera.
Cred ca si-a atins scopul, nimeni nu se astepta sa faca asta, nici cameramanul care ramasese cu zoom-ul pe usa.