Vreau si eu detalii. 10x
Versiune printabilă
Vreau si eu detalii. 10x
au ramas valabile doar voucherele de 100 euro si 105$ , ce pot fi folosite doar pe conturi noi. Preturile raman aceleasi.
Mai ai de 100Euro?
Pana la ce data pot fi activate?
da, mai am si de 100 euro si de 105$ . Voucherele sunt valabile pana in august.
am disponibile si vouchere pentru promovarea prin Facebook
Vouchere Facebook de 100$
Preturi:
1 - 10 cupoane cumparate: 10$/voucher
11 - 20 cupoane cumparate: 9$/voucher
21+ cupoane cumparate: 8$/voucher
* pentru comenzi mai mari mai putem negocia pretul.
la fel ca cele pentru AdWords, pot fi activate doar pe conturile noi, doar un voucher / cont.
Voucherele de Adwords sunt pentru Romania? adica se pot folosi pentru conturi noi deschise de cetateni romani?
PS. Sa raspunzi cat poti tu de sincer.
Salut,
Da-mi si mie niste detalii pe pm.
Merci.
Cupoanele de Adwords care le vinde nu se pot folosi pe teritoriul romaniei,sau poate chiar au fost folosite deja, nu stiu de unde le are dar nu e un vanzator credibil si nu va recomand sa luati nimic de la el.
Eu am luat cu doua luni in urma un cupon de 100$ de la el si dupa 3 zile imi suspenda contul nou deschis, aveti mai jos mesajul primit de la Google dupa ce i-am intrebat motivul pentru suspendarea contului.
Buna ziua Dl. ....
Va multumesc pentru timpul acordat contactarii echipei AdWords cu privire la suspendarea contului dvs. nr. ....
Am examinat contul dvs. si am constatat ca, din pacate, nu respecta urmatoarele cerinte privind creditul promotional:
- Cuponul promotional nu se poate transfera si nu poate fi vāndut sau schimbat pentru alte produse sau servicii.
- Fiecare client are dreptul la un singur credit promotional.
- Un cod promotional poate fi utilizat numai pe teritoriul unde a fost distribuit
initial.
Pentru a consulta cerintele privind creditul promotional, accesati:
Promotional codes - Advertising Policies Help
Īn consecinta, contul dvs. si orice conturi conexe pe care este posibil sa le fi creat au fost suspendate. Anunturile dvs. nu vor mai fi difuzate pe Google.
Nu permitem nicio forma de comercializare a codurilor promotionale. Daca folositi cupoane promotionale suplimentare care īncalca politicile prezentate mai sus, noile dvs. conturi vor fi suspendate definitiv si nu veti putea deschide conturi noi.
Google distribuie, la alegerea sa, coduri promotionale gratuite numai agentilor de publicitate AdWords noi īn mod direct sau prin terte parti autorizate, precum Partenerii certificati Google.
Daca ai deja un cont adwords cu numele tau si ai deschis altul cu aceleasi date e normal sa ti-l suspende pe al doilea. Trebuie ca contul creat nou sa fie facut cu date fictive si nu cu cele reale si nu trebuie sa adaugi card la metoda de plata.
@supercar : da, voucherele adwords pot fi folosite si pe conturi din romania,de cetateni romani.
Aceste vouchere sunt promotionale, deci pot fi folosite de o persoana pe 1 singur cont, pentru a incepe promovarea prin intermediul adwords. Daca in trecut tu ai mai avut conturi adwords, sau siteul care doresti tu sa-l promovezi a mai fost promovat in trecut sunt sanse destul de mari ca sa-ti suspende contul(conturile).
Eu unul nu-mi aduc aminte sa-ti fi vandut tie vouchere in trecut, asa ca mai usor cu acuzatiile.
Andrei.