Am vazut urmatorul tool pe blogul lui Shoemoney: http://crazyegg.com
Permite cont free, monitorizeaza click-urile si genereaza heatmap-uri.
L-am testat azi si sunt incantat de rezultate. Parca te uiti peste umarul userilor si vezi exact ce fac.
Versiune printabilă
Am vazut urmatorul tool pe blogul lui Shoemoney: http://crazyegg.com
Permite cont free, monitorizeaza click-urile si genereaza heatmap-uri.
L-am testat azi si sunt incantat de rezultate. Parca te uiti peste umarul userilor si vezi exact ce fac.
L-am testat. E ok.
Iti ofera un mod diferit de a vedea anumite elemente ale unui site si activitatea userilor.
Mda, si eu am instalat CrazyEgg, e interesant. ;)
Imi retrag recomandarea. Pentru vreo 2000 de vizite pe o singura pagina analizata cred ca a stat cam un sfert de ora sa afiseze rezultatele.
Plus ca e prima oara cand vad un progress bar mergand inapoi. Super frustrant!
Măi, la mine a mers ok.
Eu l-am testat acum vreo 2 luni in urma. Nici nu am mai intrat inc ont sa vad ce e cu el.
E..util totusi.
Am inceput sa lucrez la un script de heatmap in php, mult mai accesibil decat cel in ruby, si am vazut ca nu e cine stie ce in spate. O echipa de 2-3 oameni, fac un too de genul crazy egg intr-o luna.... garantat (daca se ocupa numai de asta).
LUTIN in franceza.
ClickHeat | Clicks heatmap
Pentru cei care inca sint interesati.
Da la Demo nu arata ca in imagine, e nimai cu rosu (destul de urat). Exista si posibilitatea sa genereze si heatmapuri "curcubeu" cum au in imaginea din centru-dreapta?
Nu e site-ul meu si nici nu am testat inca.
Am dat share...
Nu e greu, dai "Show as heatmap" si update.
Thanks! Probabil ca nu-mi bausem cafeaua :)
Chestia aia de la crazy eggs imi contorizeaza o multime de clickuri aiurea. Nu pot sa cred ca atatia oameni clickaie pe langa site. Si m-am asigurat ca-i configurat corect.
p.s. vorbesc de varianta downloadabila.
Ok, după 3 ani m-am gândit că poate au apărut noi tooluri mai noi, altele s-au îmbunătățit, etc. Ce tooluri heat map cu care aș putea observa acțiunile utilizatorilor de pe site-ul meu înafară de toolul din analytics?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un mouse eye tracking tool știți?
Iti recomand ca heatmap crazyegg, iar pt mouse tracking iti recomand clicktale.. Doar ca asta e cam scump, dar iti arata o inregistrare video cu activitatea utilizatorului pe site.. Poti testa varianta free, dar iti arata doar 2 pagini, ceva de genul.. Nu-s multumit deloc de varianta free de la clicktale.. Te forteaza practic sa cumperi un pachet..
Vedeti asta.
Eh, sunt scumpe. Nu rentează să plătesc 100 USD pentru o lună când site-ul face 130$ pe lună din AF cu Adwords. M-ar interesa pentru mouse tracking ceva gratuit, înafară de clicktale.
smt2
userflyCitat:
(smt) is a simple mouse tracking system to follow and record the computer mouse activity on any Web page. Here you will find the basic information about (smt)2, the next step on remote/in-person mouse tracking technology.
In google daca daiCitat:
Free $0/month
Just to see if userfly is right for you
10 captures/month
Unlimited domains
Recordings stored for 30 days
o sa gasesti si alte site-uri asemanatoare care au trialuri pe care le poti folosi. Nu prea o sa gasesti ceva gratuit in totalitate.Cod PHP:related:http://userfly.com/