O firma nou cu care colaborez pentru monetizare site-uri de jocuri www.gameadvert.com De platit, plateste mai bine decat epicgameads si ce este misto, poti sa retragi banii in ce data doresti chiar si zilnic.
Versiune printabilă
O firma nou cu care colaborez pentru monetizare site-uri de jocuri www.gameadvert.com De platit, plateste mai bine decat epicgameads si ce este misto, poti sa retragi banii in ce data doresti chiar si zilnic.
De cand timp colaborezi cu ei ?
Eu cumpar trafic de la ei, calitate foarte buna si un pret pe masura, platesc foarte bine dar deocamdata au putini publisheri.Citat:
Tocmai am primit un mail de la epicgameads, au crescut platile:
Citat:
...... Effective today, we're increasing our payouts 100% globally across the
board on 300x250 and 728x90 ad units. That effectively means you will
earn twice as much money as you have previously. If you're not
currently serving those ad sizes, now is a great time to jump on the
bandwagon.......
Aproximativ de 30 zile, dar nu mi-am facut probleme din cauza la plata, la 10 zile poti sa ceri banii.
@PhoeniXman: da, este posibil sa aiba putini publisheri chiar si advertisers, in cazul ca nu au reclama pot sa pui secondary banners de la alta firma.
@felix , la 10$ poti sa ceri banii (nu la 10 zile), poti sa ceri in fiecare zi. Ei zic ca ii trimit in 24 ore dar eu i-am primit in 10 minute. Suportul este profesional, raspund repede la orice solicitare.
Este foarte ok gameadvert, fac cu ei in medie 50-60$/zi. Pentru aceleasi spoturi faceam cu epic $20. Si chiar cu 100% marirea preturilor la epic, cum am primit si eu anuntul azi dimineata pe mail, tot nu o sa urce la cat castig cu gameadvert.
Epic au fost buni la inceput, au platit chiar bine dar ajungand mari au schimbat putin strategia.
Si google de asemenea platea mult mai bine in urma cu 1-2 ani. Eu am acuma trafic de 3 ori mai mare si incasez aceleasi sume cum incasam in 2010-2011.
Deci concluzia mea dupa 1 luna : +1 gameadvert
Se accepta si site-uri in romana sau este exclusiv pentru site-uri cu content in engleza?
Multumesc!
eu nu am pe romana in care folosesc, dar se aproba, uite ca si felix are pe romana:
dracojan skies mission 4 - Jocuri cu Masini
Eu il folosesc si in site-uri de romana si engleza.