O firma nou cu care colaborez pentru monetizare site-uri de jocuri www.gameadvert.com De platit, plateste mai bine decat epicgameads si ce este misto, poti sa retragi banii in ce data doresti chiar si zilnic.
Versiune printabilă
O firma nou cu care colaborez pentru monetizare site-uri de jocuri www.gameadvert.com De platit, plateste mai bine decat epicgameads si ce este misto, poti sa retragi banii in ce data doresti chiar si zilnic.
De cand timp colaborezi cu ei ?
Eu cumpar trafic de la ei, calitate foarte buna si un pret pe masura, platesc foarte bine dar deocamdata au putini publisheri.Citat:
Tocmai am primit un mail de la epicgameads, au crescut platile:
Citat:
...... Effective today, we're increasing our payouts 100% globally across the
board on 300x250 and 728x90 ad units. That effectively means you will
earn twice as much money as you have previously. If you're not
currently serving those ad sizes, now is a great time to jump on the
bandwagon.......
Aproximativ de 30 zile, dar nu mi-am facut probleme din cauza la plata, la 10 zile poti sa ceri banii.
@PhoeniXman: da, este posibil sa aiba putini publisheri chiar si advertisers, in cazul ca nu au reclama pot sa pui secondary banners de la alta firma.
@felix , la 10$ poti sa ceri banii (nu la 10 zile), poti sa ceri in fiecare zi. Ei zic ca ii trimit in 24 ore dar eu i-am primit in 10 minute. Suportul este profesional, raspund repede la orice solicitare.
Este foarte ok gameadvert, fac cu ei in medie 50-60$/zi. Pentru aceleasi spoturi faceam cu epic $20. Si chiar cu 100% marirea preturilor la epic, cum am primit si eu anuntul azi dimineata pe mail, tot nu o sa urce la cat castig cu gameadvert.
Epic au fost buni la inceput, au platit chiar bine dar ajungand mari au schimbat putin strategia.
Si google de asemenea platea mult mai bine in urma cu 1-2 ani. Eu am acuma trafic de 3 ori mai mare si incasez aceleasi sume cum incasam in 2010-2011.
Deci concluzia mea dupa 1 luna : +1 gameadvert
Se accepta si site-uri in romana sau este exclusiv pentru site-uri cu content in engleza?
Multumesc!
eu nu am pe romana in care folosesc, dar se aproba, uite ca si felix are pe romana:
dracojan skies mission 4 - Jocuri cu Masini
Eu il folosesc si in site-uri de romana si engleza.
de cand cu astfel de penalizari?Citat:
PS - la site-ul din semnatura ai o penalizare pentru overoptimization [ai densitatea pe jocuri 9.5%]
nu am auzit de
legat de CPC, nimeni nu plateste ca adsense, eu nu folosesc ca inlocuire de adsense ci impreuna cu adsense
De unde sti tu ca este penalizat pentru overoptimization ? Poate ar trebuii sa deschidem un alt topic pe tema asta, daca ma uit la site-urile de pe prima pagina la cautarea jocuri, toti au o densitate mare la cuvantul "jocuri" ex: jocurikids.com care este densitatea pe jocuri?
Am inteles!
Acea penalizare este de la primul panda, cu 2900 de pagini indexate si 365 refering domain ar fi trebuit sa ai suficient trafic insa dupa cum arata statisticile nu primesti mai mult de 100-200 pe zi pe acel site. De asemenea domeniile de top care refera catre tine nu sunt site-uri de jocuri :)
Succes!
Are 2.4% :)Citat:
De unde sti tu ca este penalizat pentru overoptimization ? Poate ar trebuii sa deschidem un alt topic pe tema asta, daca ma uit la site-urile de pe prima pagina la cautarea jocuri, toti au o densitate mare la cuvantul "jocuri" ex: jocurikids.com care este densitatea pe jocuri?
Si scuze, ai dreptate ar trebui discutat in alt topic dedicat
y1 este singurul site de jocuri pe romana ,.. si este cel mai mic dintre toate, desi are mult mai mult trafic de 100-200/zi.
legat de seo, chiar nu ma ocup de el decat ... cand imi amintesc :)
Care este densitatea recomandata?
Dupa noile reguli aceasta ar trebui sa fie de max 1%. Dar sa separam un pic apele ...
Site-urile vechi [peste 5 ani] care au inca o densitate de 5-7% cu linkuri bune si un background analytics satisfacator au fosr pastrate in topul cautarilor deoarece sunt considerate relevante chiar daca sunt prea optimizate.
Site-uirle noi, lansate dupa primul update panda si care depasesc 2-3% sunt luate imediat in radar si li se acorda o penalizare.
Cele care nu au vechimea au fost penalizate!
Mersi felix. Am aplicat si eu.
Va trebui sa adaug fiecare site pentru care folosesc, sau e de ajuns unul?
au si reclame de tip pop-up cei de la gameadvert?
momentan nu au
am cerut si eu, au zis ca nu au momentan
Statistici pentru mine la un site RO: Clickuri: 292 - $ 1.94 revenue. La 292 clickuri, 6 lei. What is wrong with you people?
prin ce program menetizezi acel site?
Plateste foarte slab, am testat si eu gameadvert pe un site.
deci , vreau sa stiu si eu cine plateste mai bine decat gameadvert (inafara de adsense)
Ad For Games plateste mai bine ca si gameadvert
gameadvert a avut si un concurs de referali care astazi s-a terminat, eu terminand pe locul 3 (nici nu stiu cati am, undeva la 3-5) si castigand un premiu de 200$.
din ce am inteles se vor mai organiza astfel de concursuri :)
in rest, imi place. ctr mai mare decat adsense, dar cpc putin mai mic.
Revin la subiect, alte site-uri de monetizare pentru aceasta nisa ce mai folositi?
Testat:
gameadvert
adforgames
epicgameads
gamecpm
gtburst - din auzite de la colegi
copacet - din auzite (are parteneriat cu adsense doar pentru site-urile de calitate)
Deci cel mai prost plateste adforgames apoi gameadvert
Cel mai bine plateste gtburst(doar din auzite), apoi epicgameads si gamecpm care e cam dubios, cate o data platesc mai bine decat epic ( dar cam rar)
Phoenixman la care sunt acceptate siteuri .ro?
Toate accepta site-uri in romana dar normal, esti platit mai slab, cu site-urile de jocuri nu se prea merita in romana.
Daca ati stii cum e pe Brazilia.. 10 clice 8-9 centi. CTR foarte mic.
Are ceva daca pun Popunder si de la Epicgameads si de la GameAdvert ? In combinatie amandoua ?
Am inteles, multumesc! :D
Ziua buna, baieti,
Eu sunt administratorul GTBurst.com. Daca aveti intrebari cu privire la retea, puteti sa ma contactati pe mail admin@gtburst.com (in romana). Acceptam in retea doar site-uri cu traffic peste 4-5.000 vizitatori unici/zi, preferabil traffic worldwide.
Platile se pot face prin transfer bancar (in aceeasi zi in care se cere plata) sau prin paypal (maxim 10 zile de la cererea platii). Pentru a cere o plata nu trebuie decat sa apasati un buton.
Momentan avem un deficit de traffic (adica prea mare cererea de traffic si prea mica oferta), de aceea suntem mereu in cautarea de publisheri seriosi si cu website-uri de calitate.
Alin