Am inteles corect faptul ca la inserarea unui articol trebuiesc puse mai putine taguri, de cand cu Panda?
Cate taguri trebuie asociate unui articol?
Versiune printabilă
Am inteles corect faptul ca la inserarea unui articol trebuiesc puse mai putine taguri, de cand cu Panda?
Cate taguri trebuie asociate unui articol?
pai in juru la 5-6 tag-uri
iti poti face o idee generala daca citesti : Tags — Support — WordPress.comCitat:
However, you don’t want irrelevant content showing up on the global tag listings or search, and neither do we. That’s why we limit the number of tags that can be used on a public tag listing. Five to 10 tags (or categories, or a combination of the two) is a good number to add to each of your posts. The more tags you use, the less likely it is that your post will be selected for inclusion in the global tag listings.
Cum a zis si ionut: max 5. Practic raspunzi la intrebarea: "e un articol despre".
Multam domnilor. Se spune ca ar fi urmare lui Panda, sau asa a fost dintotdeauna?
E basic :) Nu vad ce legatura are panda cu tagurile.
Nu am sustinut ideea, doar am intrebat deoarece asa mi s-a spus si mie.
Eu merg oricand pe maxim 3 taguri, m-am ars in trecut pt ca nu stiam ce e ala keyword stuffing.
Depinde si de articol/produs.
Hartie de exemplu. Taguri necesare: format, producator, domeniu utilizare (scris, foto, imprimanta), greutate, cum arata (transparenta, mata, milimetrica).
Din cate stiu si eu, maximum cinci.
Ei da si cand ma gandesc cate are celalalt site ! Am retinut, plecaciuni doamnelor/domnilor!
Nu inteleg de ce se avanseaza cifre exacte! Eu scriu articole cu un singur tag sau poate am ajuns alteori la 10. Intotdeauna am o structura insa care in timp sa-mi acoper cu un tag mai multe posturi. Probleme apar atunci cand tagurile pe care le dai la post ar putea sa ramana doar cu postul ala, deci risti sa ai acelasi continut cu 3-4 titluri diferite. Ceea ce nu e bine.
Si am sa dau un exemplu (cred ca l-am mai dat de vreo 2 ori): avem un blog unde se scriu cronici ale meciurilor de fotbal. Structura tagului ar putea include: echipele care au jucat (2 taguri), tara/tarile din care provin cele doua echipe (1/2 taguri), competitia in care se joaca, marcatori (1, 2 sau cati au fost). Asadar, pot avea aici lejer intre 4 (minim) si 7,8-10 taguri. Tinand cont ca cele doua echipe mai joaca, voi avea deci mai multe articole in tagurile respective si tinand cont ca respectivii marcatori vor mai inscrie, la fel... se vor mai gasi articole in tagul specific. Acum ca vor ramane si unele cu cate-un articol, nu-i crima.
Problema ar fi ca pentru acelasi meci sa am: Steaua - Dinamo rezultat, Steaua - Dinamo video, Steaua - Dinamo goluri. Mai adaugam si titlul de articol "Steaua - Dinamo" si atunci practic avem acelasi articol scris sub 3-4 forme diferite in niste taguri care nu vor mai primi aproape niciodata (sau abia peste un an in cazul de fata) noi articole.
La rankat oricum nu prea mai ies taguri sau ies doar daca ai un site cu o autoritate prea mare, ori pe un tag cu o competitie f mica. Internetul a crescut destul de mult si pe fiecare pozitie unde ai putea iesi cu tagul in cautari, probabil ca exista deja cineva cu "Exact Match" in domeniu care sa-ti ia fata. Asa ca sa le folosim pentru ce-ar trebui ele folosite: Sa eticheteze continutul. O extindere mai larga/permisiva a categoriilor.
Acum nu cred ca exista un numar exact de taguri stabilit de cineva. Posibil existenta unui interval intre X si Y taguri.
eu folosesc maxim 5 taguri la fiecare articol si google ma vede foarte bine