-
Joomla 1.7 vs Wordpress
Pentru un proiect am decis sa fac un minishop online, doar prezentare fara vanzare directa pe site, comenzile fiind prin telefon / Ym si un blog pe blog.domeniu.tld
Pentru site ce recomandati Wp sau joomla, avand in vedere ca nu voi avea mai mult de 20 de produse active [ produse lucrate manual, unicate - categoria arta ].
-
Eu ma inpac mai bine cu joomla, mi se pare mai usor de customizat pe partea de shop pentru ca sunt pluginuri foarte bune (de ex virtuemart), pe WP nu am testat un shop, iar joomla 1.7 nu am instalat inca, astept sa ii descopere bugurile altii
-
Cred că pentru ce ai tu nevoie, wordpress ar fi bun. Nu cred că are rost să te complici cu CMS-uri complexe pentru 20 de produse care vor fi doar de prezentare.
-
Joomla este foarte flexibil, si are componente excelente de magazin online. Am folosit si Virtuemart si Tienda. Il prefer pe al doilea.
Daca mergi pe WP si mai tarziu te hotarasti sa-ti extinzi afacerea... si ca vrei joomla, o sa faci munca iar. Sa nu mai vorbim ca va trebui sa ai grija sa pastrezi aceeasi structura a URL-urilor indexate, pentru ati pastra pozitiile in SERPs.
My money are on Joomla.