-
Apreciez oamenii care incearca sa faca ceva, insa conditiile sunt stupide (no offence) iar la design mai ai ceva de lucrat. Modifica logoul, e foarte neprofesional, renunta la google ads din header, asteapta sa creasca comunitatea pe care vrei sa o faci apoi o monetizezi.
-
Luasem si eu acum ceva timp domeniu gratis de la kay.superstar, proiectul a mers foarte bine, l-am rugat sa reinnoiasca, i-am si dat banii dar nimic, nu a facut prelungirea. Probabil copiii de 12-13 ani vor apela.
-
Vezi ca o sa te baneze cat de repede google adsense pe "pegratis.info", profesionisti si servici serioase oferiti si voi se vede de cand intri in site.
Orcum ideea de a gasi niste prosti sa faca o retea de site-uri nu e rea. Si daca respectivi si stau si aduc update-uri la site periodic, e minume!
Apropo tu ai venit cu ideea sau ai vazut-o si altundeva si te-ai gandit sa o aplici si in romania.
-
Cer scuze pentru raspunsul deviat de la subiectul topicului: Kay.superstar a tepuit foarte multe persoane, o mare parte din domeniile voastre au fost vandute cu cateva saptamani inainte sa expire (cam 40 la numar), ca sa nu mai mentionez toate magariile pe care le facea :D.
Si la subiect : pegratis ar merge ok daca ne-ar asculta sfaturile proprietarul.