-
Scuze, dar ambitiile tale nu prea ma incalzesc cu nimic. Sa luam un exemplu, se inregistreaza 50 de domenii, se fac 50 de site-uri, 1 singur site de aici ajunge sa aiba succes. Campania ta pica. Ce imi garanteaza mie ca tu nu o sa imi iei site-ul pentru ati recupera banii pierduti in investitie ?
-
lumpy, incearca si vei vedea ca nu ma ocup cu chestii de genul, nu am cum sa-ti demonstrez decat daca incerci, nu am ce siguranta sa ofer...
Incearca si te vei convinge.In plus de asta , nu este vorba de 50 de domenii, deoarece mi-am propus sa ofer 1000 de domenii in primele 2 luni, daca este nevoie chiar si de mai multe.
Stima!
-
nu iti venea si tie ideea asta cand aveam 12 ani si incercam sa`mi fac site ptr clanul de counterstrike?
si nu ti-ai ales bine unde sa iti promovezi afacerea poate sa primesti sfaturi sau idei noi..
ai putea sa faci cateva optiuni ptr ce`i care nu stiu sa isi faca singuri un site... de ex.
un blog de wordpress gata instalat sau un forum... multa bafta!
-
melc, daca citeai cu atentie pe site scrie acolo, "Creere site gratis" si sunt date cateva exemple, prin care se poate citi clar ca ofer si lucrurile spuse de tine, depsreinstalare,pe acel site se ofera si asistenta...
-
-
Vipe, este o treaba serioasa si nu "miroase" a nimic.Doresc doar sa obtin backlinkuri. Domeniile vor fi transferate pe numele utilizatorului, daca acest se tine de treaba, am mai explicat asta. Este o treaba total corecta si "curata".Poate daca aveam ceva vechipe pe formu, era altfel.
Oricum va sfatuiesc sa utilizati serviciile, si o sa va convingeti!
-
Nici eu nu prea am incredere. Oricum, cum se spunea mai sus, convinge-i pe cei cu alocatie ;)
"Oferim tuturor celor ce au un proiect de facut, un domenii .info gratuit."
"Nu raspundem pentru continutul si daunele provocate de utilizatori acestui serviciu."
Cateva greseli gramaticale :)
-
Isshmen, nimeni nu te obliga sa apelez la serviciul oferit de mine, eu doat mi-am facut publica oferta, sperand ca voi ajuta pe cineva, si in acelasi timp ma voi ajuta si pe mine....
Asadar, daca sunt doritori sa completeze acel formular, de asemenea daca sunt si carcotasi, sa completeze pentru a se convinge singuri ca nu este nicio "manevra".
Stima!
-
Din cate stiu eu, mai nou alocatia se ia pe card. Eu unul am card Maestro si imi intra banii frumusel acolo. Pentru 35 lei cat costa un domeniu .com sau 16 lei cat costa unul .eu sau .in, nu cred ca este nevoie sa apeleze cineva la serviciile tale, mai ales cu riscul pe care acestea il implica. Exista o firma de hosting care accepta plata cu cardul Maestro si ofera hosting gratis daca tii un singur link spre siteul lor. Iti interzic insa sa hostezi warez, continut de tip adult, si alte chestii de genul dar celelalte clauze abuzive pe care tu le ceri nu se numara printre termenii si conditiile respective.
Cei interesati imi pot trimite un PM si le recomand respectiva firma de hosting cu mare placere. Uite pegratis cum nu ii mai poti convinge nici macar pe cei cu alocatie.
@abh - Intradevar este un tip care facea genul acesta de treaba in urma cu ceva luni. Numele lui pe forumuri era ceva de genul kay.superstar, si avea el si un site. Stiu ca i-am incercat serviciile si ca nu am fost dezamagit pana in momentul in care a intrat in discutie reinnoirea domeniului iar el a refuzat din cauza faptului ca evident, aceasta nu costa 0.99$ cum costa inregistrarea domeniului. Pe de alta parte, de ce sa nu recunosc, mi-a oferit un domeniu nou. Nu l-am acceptat din pacate si am apelat la un proces de rebranding, insa din ce mi-a spus el, a reinnoit la cativa. A.Dragos mi se pare ca e unul dintre cei norocosi.
@pegratis - Nu cred ca ti-ai ales locul potrivit in care sa iti promovezi serviciile. Seopedia este o comunitate profesionala, imuna la publicitatea celor care au o gramatica stricata sau cu un site de zici ca e facut in Paint. Nu o lua in nume de rau, dar personal, dupa cum arata siteul si dupa cum este scris contentul de pe acesta, nu as apela nici in vecii vecilor la serviciile tale.
-
GeorgeGin, nu ai inteles nu lucru, pe care vad ca nimeni nu l-a inteles, eu nu oblig, am prezentat oferta, cine vrea apeleaza cine nu, nu apeleaza.Nu trebuie facut atat tam-tam pe acest subiect.Ma oftic, doar pentru faptul ca eu ofer niste servicii serioase,din care are de castigat si utilizatorul,cat si eu.
Oferta mea nu se adreseaza doar celor ce nu isi permit, din punct de verede material ,care se pricep, oferta mea se adreseaza si celor incepatori, ce vor sa vada cu ce se "manca" cu site, pentru ca am spus acolo pe site,ca ofer si asistenta in creerea unui site!