Eu folosesc așa 1, 6 și 4. Cred că acestea sunt deocamdată cele mai convenabile, cel puțin din punctul meu de vedere.
Versiune printabilă
Eu folosesc așa 1, 6 și 4. Cred că acestea sunt deocamdată cele mai convenabile, cel puțin din punctul meu de vedere.
Pana acum cel mai mult castigam din PPC. Dar de cand mi-au banat cei de la AdSense contul ..s-a cam dus cu forma asta de monetizare. In rest, punctele 6 si 2
Momentan folosesc numai No1 .. .Din pacate este foarte greu sa scoti bani din Blog ... AdSense este o gluma .. iar pentru restul trebuie sa fii foarte cunoscut.
Eu folosesc doar 1,3 si 4.
Cele mai bune .
M-am 'profilat' pe nr5. Mai exact, afilierea in marketing. Treaba merge cam incet (sunt la inceput), dar nici nu ma gandesc sa scot o avere din asta. Se mai scot ceva bani si din advertoriale sau link-uri/bannere vandute, dar momentan vreau sa vad cum merge cu afilierea.
Ce metode mai folosesc SEOpedistii?
Mai aveti si alte idei/metode?
Hai sa mai completam lista.
Oricum eu cred ca PPC-ul e cea nai buna metoda de monetizare in Romania
Momentan colaborez cu cateva agentii din Romania si sunt platita pe campanie. A inceput sa se miste treaba si pot spune ca sunt multumita. Acum trebuie doar sa scriu mai mult si mai bine ;)
Daca nu esti in top 5 in Google, PPC este cea mai buna metoda de publicitate.
Degeaba esti in top5 google, daca esti pe o nisa cu cpc mic. Stiu pe cineva care avea peste 500 de click-uri zilnic, si castiguri in medie de 10-15€/zi. Acum observ ca a renuntat la Adsense.
@dojo, banuiesc ca nu tu ai contactat acele agentii. Ma intreb, care ar fi 'secretul' ca o agentie sa cumpere reclama pe blogul/site-ul tau. Pentru ca stiu niste bloguri (destul de mari si interesante) si inca nu au o campanie.
Eu inca astept o (noua) metoda de monetizare. A mai aparut ceva nou?