:) ... Okey. Dar ma asteptam si la un mic 'review' de ce folosesti punctul 4.. :D
Am trimis un mail la administrator sa modifice setarile poll-ului, sa se poata vota mai multe optiuni.. dar fara raspuns
Versiune printabilă
:) ... Okey. Dar ma asteptam si la un mic 'review' de ce folosesti punctul 4.. :D
Am trimis un mail la administrator sa modifice setarile poll-ului, sa se poata vota mai multe optiuni.. dar fara raspuns
Eu castig din AdSense si foarte rar din Banere de publicitate. Cat despre punctul 4, vad ca nu a ales nimeni :D.
Pai poate nu a ales haotik, doar el are o retea, nu? :)
Hai si altii..
Ti-am adaugat eu si numele metodei langa numarul corespunzator in poll, ca era greu de urmarit doar dupa numar, dar mai multe optiuni la poll nu aveam cum sa modific, probabil e o setare mai avansata pt admin.
Okey. E bine si asa, mersi :)
google adsense si donatii, binenteles, lista poate continua, dar astea ar fi cele mai importante
toate cele bune si succes in actiunile voastre de monetizare ;)
Ok. Am observat. Scuzele mele. Dar totusi, se poate specifica si din ce 'nr' mai poti face bani fara sa alegi in poll ;)
Ok, atunci raspund si eu aici:
1, 4,5 si 6.
Dintre astea, 5-ul ar fi metoda "principala", urmata la ceva distanta de 1 si la si mai mare distanta de celelalte 2 (4 si 6)