daca vrei ceva super brandabil iti recomand myweightisok.com
daca targetezi pentru USA .eu nu prea merge - vorbind de brand, dpdv seo nu o sa ai probleme.
Versiune printabilă
daca vrei ceva super brandabil iti recomand myweightisok.com
daca targetezi pentru USA .eu nu prea merge - vorbind de brand, dpdv seo nu o sa ai probleme.
Ma gandesc ca .eu este orientat de google mai mult pentru zona UE, si ca are putere mai mica in alte regiuni. Eu doar o presupunere logica
Popularitatea .EU s-a dublat de la an la an vand in vedere numarul de cereri facute spre DNS-urile TLD-ului conform statisticilor Eurid. Daca trendul continua in acelasi fel, e posibil ca in cativa ani sa ajunga unul dintre cele mai bune TLD-uri pentru dezvoltarea unui proiect WEB. ( parere subiectiva )
Ii creste popularitatea pentru ca incepe sa creasca traficul pe siteurile .eu. Eu n-as folosi domeniul asta, prefer un .net in schimb :)
.eu evolueaza constant insa nu asa de spectaculos ; daca punem problema puterii acestui TLD , respectiv a alternativei la com si TLD-ul national , .eu are un tratament diferit de la tara la tara . In Germania este prima alternativa la .de si com ( inaintea .net , info ,org etc ) ; in Romania insa .eu este mai putin popular cu toate ca este tara in care ar putea fi cel mai bine utilizat ( ma refer aici la semnificatia eu persoana I ca in cazul avocat.eu etc ) .
Daca ar fi sa aleg intre .net si . eu , as alege .eu pentru a sublinia persoana I ca in sentimental.eu medic.eu etc sau keyworduri precum europa, european etc , .net pentru keyworduri ce sugereaza activitati online forum.net flirt.net etc ,
In celelate situatii as alege , deocamdata , .net .
Am avut o experienta negativa legata de un domeniu .eu dpdv SERP.
Orice as fi facut dpdv SEO pe site ramanea fara rezultat pe google, pe yahoo am avut pozitii fruntase cu situl respectiv.
Dpdv empiric am ajuns sa dau vina pe domeniu .eu pentru insuccesul respectiv.
poate ai facut tu o greseala si ai fost penalizat de google , nu petnru ca domeniul este .eu
Eu am rezultate bune cu un domeniu.eu chiar daca nu ma ocup de el
oxus: Cateva detalii despre ce ai facut?
E misto sa ai un domeniu .eu cand ai o idee de genul sunt.eu sau doar.eu. In aceste doua cazuri, e mai relevant un domeniu .eu decat unul .com sau .net. In rest, nu prea se merita, cu toate ca zilele astea, una dintre companiile de hosting din Romania vinde domenii .eu la doar 16 lei. Poate ca pentru un blogger incepator, care nu prea stie cu ce se mananca treburile, un domeniu .eu e ok. Pentru un brand mai putin.
Asa cum a zis si Alex Dumitru, brandurile clar au nevoie de .com sau .net. Domenii cu extensia .eu cumperi doar in cazul in care ideea ta e geniala si se combina frumos cu pronumele personal la persoana 1. Si bineinteles, daca domeniul e liber...