Dacă e PFA, e problema sa ce face cu banii. Nu sunt banii firmei, fiindcă devin banii domniei sale. Eu tot vreau legea, se poate?
Versiune printabilă
Dacă e PFA, e problema sa ce face cu banii. Nu sunt banii firmei, fiindcă devin banii domniei sale. Eu tot vreau legea, se poate?
Iar dumneata ai declarat ceva. Spui ceva, dovedeşti acel ceva. În special fiindcă sunteți administrator. Tocmai fiindcă declari câştigul. Nu e ca şi cum bag 1000 lei la pariuri şi îi retrag direct. Casa de pariuri mă obligă să îi rulez. Aşadar, eu am jucat la ei. Dacă tot sunt incapabil şi sfatul meu e inutil, oferiți dumneavoastră un sfat domnului de mai sus. Se poate?
In primul rand, nu sunt administrator. In al doilea rand, nu ma simt dator sa iti dovedesc nimic.
Daca poti, sa lasam deoparte prostia cu incasarea unei facturi prin paysafe si depunerea banilor in contul de pariuri. Acest lucru nu este legal. Sper ca pana aici am lamurit-o.
Sa presupunem acum ca primesti bani de la un Gigel oarecare (pe persoana fizica, ca sa citez un clasic) prin paysafe (care ofera o oarecare anonimizare), bani pe care tu ii depui la o casa de pariuri, rulezi cota de 0.01 si ii retragi. Ti se pare suficient de dubios incat sa declansezi vreun flag? Ti se pare suficient ca cei de la casa de pariuri sa iti inghete contul si sa anunte autoritatile? Si asta pentru o prostie, pentru ca nu gandesti un pic inainte de a actiona.
Poti dovedi ca pentru banii aia nu ai desfasurat o activitate o activitate ilicita, mascata de o eventuala conventie oarecare aparent licita? Sa presupunem ca da. Dar asta inseamna timp pierdut amboulea si neuroni prajiti aiurea. Merita? Eu zic ca nu.
Si ca sa raspund si la intrebare, din cate stiu, nu poti trimite cash de la o banca oarecare direct in contul altcuiva care are cont la o alta banca (posibil sa ma insel). Ai putea face un trasfer prin moneygram sau un serviciu echivalent, dar la fel, din cate stiu, nu direct intr-un cont al beneficiarului.
Deci nu există lege, e doar o perspectivă de-a dumneavoastră, am înțeles. Vă mulțumesc pentru lămuriri.
Mersi pentru raspuns, eu nefiind in tara si neavand magazin online, etc. ci avand de primit bani [ pe persoana fizica ] iar anumite persoane fie au zis ca cer 20 de lei la 20 de lei trimisi am zis sa ma informez. Evident ca voi cauta cai legale la ceea ce fac, ma interesa doar daca ceea ce ziceau oamenii e real. La fel de evident era ca as fi putut suna din strainatate la cateva banci, sa ascult melodii juma de ora, dar am zis ca e mai rapid sa intreb pe forum.
Doua persoane care nu au cont la banci nu cred ca isi pot trimite bani prin ele pentru simplul fapt ca banii trimisi trebuie sa aiba ca "destinatie" un cont! N-am reusit pana acum sa ii trimit unei persoane bani prin banci fara sa imi dea un IBAN! Cred ca "destinatarul" banilor trebuie sa aiba neaparat cont la o banca. "Expeditorul", nu stiu daca ar trebui sa aiba. Eu am platit in trecut de mai multe ori intr-un cont BCR, de la casieria bancii, fara a avea cont la ei, dar "destinatarul" avea cont.
SFAT! Sunati orice banca doriti si intrebati! DOAR asa veti obtine raspunsuri corecte si pertinente!
Am fost eu grabit, cea care primeste are cont cea care trimite nu are cont la banca din localitate sau deloc. DA, daca mergi la caseria bancii unde primitorul are cont emerge 100%, la inceput am scris ca in sat este doar BRD si priitorul are cont la BCR.
PS: daca eram intar asunam, mergeam la ghiseu, etc.