-
Idee Domeniu
In primul rand, vreau sa incep prin a-mi cere scuze ca nu postez unde trebuie, din pacate nu am reputatie momentan pentru a posta acolo unde a deschis un coleg un topic pentru ponturi domenii..
Colegilor cu o imaginatie mai bogata, sau cu idei ceva mai bune, vreau sa le cer o idee de domeniu, pentru un site de stiri.. In general, se va axa pe politica, transmisiuni live de la protest prin intermediul site-ului privesc, facebook, etc., etc.. Deci, daca e vreun coleg care ma poate ajuta cu o idee, astept raspuns in comentarii sau chiar PM.
Multumesc,
-
-
Nu stiu daca vor intra urmaritorii Antena3 si RTV pe site.. pentru ei ar mai fi variante "spalatiipecreier.ro", "pensionarul.ro" "asistatulsocial.ro", "lovitdebox.ro", etc..
-
iti pot da eu sa folostesti gratis webpress,info :)
-
Ti-am dat PM Rapsodia.
Mai astept idei/pareri.
-
Eu zic sa optezi pentru o extensie .com sau .net (sau .ro, bineinteles). Nu imi vine minte niciun nume de domeniu acum, voiam doar sa zic asta.
-
Multumesc de opinie, Bogdan! Momentan ma ocup de site-ul pe care l-am primit "cadou de bun venit":)), de la Rapsodia.
Poate, pe viitor, o sa incerc ceva '.ro'. Ideea era ca aveam nevoie urgent, si Rapsodia mi-a intins o mana, si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale. :)
-
Cum ne fura Rapsodia painea de la gura si ramanem flamanzi. :)
Tocmai mi-a venit o ideee sa vedem daca e liber, nu e statulparalel.ro
dar poti sa iei cu linioara statul-paralel.ro
-
Ar fi o ironie chiar buna :))), pe viitor ar merge :)))
-
webpress.info suna chiar bine. Singurul lucru pe care l-as schimba, ar fi tema wordpress cu una ce are legatura cu domeniul stirilor. Cea existenta, e pentru blogging.