apropo, ai vreo idee de tema? Am tot cautat, da' asta am gasit destul de ok (si free momentan).
Versiune printabilă
apropo, ai vreo idee de tema? Am tot cautat, da' asta am gasit destul de ok (si free momentan).
PlayBook, Hueman, JustWrite .. sunt o groaza de teme, chiar si in modulul de instalare tema noua din wp-admin.
Pentru inceput, cred ca una din cele enumerate isi va face treaba, apoi poti cumpara una mai profesionala de pe ThemeForest.
Eu folosesc o tema pe care am dat 15 Euro, cu pluginul WpeMatico (preluare automata de stiri din RSS Feds) si sunt foarte multumit.
Cunosc un baiat din iasi care, a creat un CMS News Portal, pe care il are scos la vanzare. Daca te intereseaza, iti pot da un exemplu si datele de contact ale acestuia, in PM.
Daca esti in cautare de o tema profesionista, versatila si super rapida iti recomand Divi. Este cu abonament anual, dar o poti folosi pe un numar nelimitat de site-uri si are visual builder propriu (adica nu ti se adauga extra CSS inline precum face Visual Composer, ci direct in foaia de stil a temei)
Daca te decizi sa treci la .ro, detin polemica.ro care ar fi potrivit pentru proiectul tau. Exista si o revista cu numele asta (revistapolemica.ro).
ParalelNews.ro