Am scos yoast din cateva site-uri si am observat o usoara crestere dar nu stiu daca e ok pe termen lung. Voi ce ziceti?
Versiune printabilă
Am scos yoast din cateva site-uri si am observat o usoara crestere dar nu stiu daca e ok pe termen lung. Voi ce ziceti?
Yoast te ajuta sa configurezi anumite valori ce tin de seo.
Mai exact, pe ce expresii ai crescut si cam cate linkuri noi ai adus spre site cu 2-3 luni inainte?
Eu sincer n-am folosit niciodata. Multi ziceau ca e mai bun decat All in One SEO but hell, din 2008 si pana astazi ultimul chiar si-a facut treaba foarte bine pentru mine.
Ma batea un gand sa schimb si eu foaia si sa incerc Yoast, asa ca sunt interesat sa aud niste pareri pro si contra.
Absolut nimic, zero content, zero links. Pur si simplu am obosit sa-i fac actualizari asa ca l-am scos. Si bine am facut :)
Eu am folosit All in One SEO cca. 8 luni si nu a dat rezultatele la care ma asteptam. Am instalat Yoast, iar dupa 2 luni de cand il folosesc, am urcat pe pozitia 5 pe un cuvant cheie principal si e pozitiile 8 si 9 la alte cuvinte. Deci pentru mine, a functionat. Acum depinde si cum il setezi si ce continut ai pe website.
Salutare tuturor, am folosit ambele pluginuri si pot spune ca pe parte de SEO isi fac treaba bine, daca sunt setate corect, dar pe partea de mentenanta nu sunt la fel. Cu All in One SEO nu am avut niciodata probleme, cu Yoast in trecut da, acum vre-un an sau 2 dupa un update de-al lor ne-au disparut TOATE metadescrierile din pagini, le-a trebuit 2 saptamani sa repare bug-ul, timp in care pierdusem ceva pozitii dar apucasem sa trec inapoi pe versiunea veche pentru ca sesizasem problema din timp. Stiu insa site-uri ce au trecut din pagina 1 in a 2a sau a 3a din cauza asta. De atunci numai All in One folosim :)
@George. Link building nu am facut in acele doua luni, sincer nici nu prea am cumparat linkuri sau articole. A fost cam natural. Acum e discutabil putin, nisa nu este chiar foarte puternica.
Folosesc Yoast Seo de mult timp, de fapt sa zic nu am folosit niciodata All in One dar dupa topicul asta cred ca o sa-l incerc.
Pentru un plugin gratuit, Yoast este foarte bun. Varianta platita are cateva optiuni in plus dar pentru un website de prezentare Yoast, este destul de bun. Am folosit in trecut si All in One insa merg spre Yoast.