Ai scos modulul SEO de pe mai multe site-uri si ai avut o usoara crestere... Pe toate?
Poti sa faci public unul dintre site-uri, ca exemplu, sa vedem si noi cum arata codul? Depinde si de tema folosita, de cat de bine era configurat modulul SEO...
Versiune printabilă
Yoast e foarte bun pentru alertele pe care le da. Il folosesc pentru orice site Wordpress si e foarte bun mai ales ca ofera si sitemap si tot ce trebuie pe parte de SEO, avand in vedere ca e si gratuit.
Folosesc Yoast pe un site de "filme" care nu are mai mult de 2 saptamani si deja apar pe pagina 2 in google cu unele titluri. Este foarte bun, inainte foloseam all in seo care nu dadea randament bun ...
La mine a crescut asa cum am spus, nesemnificativ (3 pozitii pag. 2-a) si singura explicatie ar fi ca fortam titlul asa cum vroiam eu, pe respectivul cuvant cheie. Probabil ca pe termen lung nu e ok dar na, asteptam :)
De ce n-ar fii ok sa fortam titlul ? Atat timp cat titlul trebuie sa fie relevant eu zic ca e ok ... la mine pe site sa luam un exemplu de film: de ce sa apara in titlu why him 2016 cand poate sa apara Urmareste why him online subtitrat in limba romana ...este mult mai relevant asa.
Am folosit Yoast pentru un site de poezii, luncamihaela.ro mai exact. Pentru acest tip de continut pare foarte benefic. Am urcat la 4000 de unici lunar, mi-a fost umplut site-ul cu spam, a trebuit sa-l refac si fara plugin de SEO am mai putin de 1000 acum. Voi optimiza in curand acest site si voi reveni cu detalii!
Pentru spam exista plaginuri, insa cred ca esti aici pentru altceva.
Yoast este ok, il folsoesc de cativa ani, in ultima vreme, mai exact anul acesta a facut ceva update-uri dar in rest pare sa fie ok daca e configurat cum trebuie. Unui vecin ii da erori in sitemap .. vreo 20.000 :)
+1 pentru yoast.
Eu folosesc la toate site-urile mele All in one, sincer sunt multumit , iti ofera tot ce vrei mura in gura. Google te creste pe un key daca faci link sau ai articole ok. Nu in functie de plugin instalat pe wp ...
Buna ziua, am instalat si eu plugin all in one seo si yoast , multi recomandati yoast , se poate oferii ceva sfaturi cu privire la configurarea yoast pentru a fi cat mai optim ?