-
Rugaminte parere domeniu
Salut,
V-as ruga sa va dati cu parerea la un caz aparte... Un prieten doreste sa cumpere un domeniu .ro care este format doar din cifre si simboluri, de genul 2-1.ro
Intrebarile mele sunt:
* il poate impacta pe partea de SEO, in afara de faptul ca putini vor cauta aceste cifre?
* ce alte aspecte negative poate sa aiba un astfel de domeniu?
Multumesc!
-
Dpdv SEO, nu vad vreun impediment. 360.com sau sau 163.com se afla in top 150 site-uri conform Alexa.com. Deci pot obtine trafic si astfel de domenii :)
De la noi imi vine in minte ora10.ro, deci nu ai fi primul care incearca o astfel de solutie. Nu vad aspecte negative daca se face SEO corespunzator si stii cum sa-ti faci partea de marketing...Eu m-as asigura sa fie usor de tastat atunci cand cineva incearca sa mi-l transmita verbal, e foarte important acest lucru daca vrei sa devina si un brand cunoscut.
-
“ce alte aspecte negative poate sa aiba un astfel de domeniu?µ
Din punctul meu de vedere si-ar putea pierde din valoarea de marketig daca va necesita o atentie deosebita la scris. Probabilitatea ca unele persoane (ce au auzit vorbindu-se tangential despre un domeniu al carui nume se compune din cifre) sa nu inteleaga cum sa-l scrie corect, este mare. Cu cifre sau cu litere?
-
Cred ca o idee buna ar fi sa renunti la liniuta..sa nu fie 2-1.ro ci mai degraba 211, 021...etc :).
Nu e un impediment sa ai un site cu cifre. Chiar si in Romania sunt cateva de succes: 220.ro, raposatul 990.ro , etc. Depide ce vrei sa faci cu el
-
Ok, va multumesc pentru raspunsuri! Acum cred ca va fi suficient de clar pentru prietenul meu si va lua o decizie mai solida.