Iti multumesc pt raspuns ma voi gandi si voi face o alegere pana acum am doar doua optiunii : 1. filme/seriale review / 2. filme adult
Despre nisa de adult nu cunosc foarte multe insa este ceva legal ?
Versiune printabilă
Iti multumesc pt raspuns ma voi gandi si voi face o alegere pana acum am doar doua optiunii : 1. filme/seriale review / 2. filme adult
Despre nisa de adult nu cunosc foarte multe insa este ceva legal ?
Conteaza varsta, la anumite varste stii sa dezvolti anumite siteuri, la alte varste, alte siteuri. Daca aveai 15 ani, degeaba iti ziceam noi sa faci site de chirurgie neurologica...sper ca ai inteles ideea, nu am fost prea inspirat...merge si va merge mereu sanatatea si frumusetea...gaseste subnise de aici, foloseste keyword tools..nu iti trebuie mii de vizitatori zilnic, ajung si 100 daca sunt bine targhetati si le oferi ce au nevoie
Alex Ochea, iti multumesc frumos pentru raspuns si da intradevar ai dreptate cu varsta ! sunt total de acord , de pe alte forumuri am inteles ca o nisa foarte buna este filme/seriale dar dupa documentarea mea nu este ceva legal si nu vreau sa fac ceva sa dorm pe reprize :) , sincer am avut un site de seriale online dupa numai 4 luni de zile aveam 1700 vizitatori dar am decis sa il sterg :) si vreau sa ma axez pe altceva. Va multumesc tuturor !
Alege varianta 2. Se fac bani dar daca nu ai un proiect serios in care sa investesti timp si bani si te axezi pe un wordpress ceva tot nu mori de foame. Proiecte serioase in Romania sunt f f putine deci e loc ;)
Site de filme/seriale nu este legal si nu prea ai cum sa il monetizezi decat cu reclame enervante care iti deschid pop-up-uri sau sa uploadezi tu filme pe site-uri care te platesc pe vizualizare.
Cea mai buna nisa pentru tine este ceea ce iti place tie sa faci. Daca iti place sportul, fa un site despre sport.
Poti incerca sa faci afiliere cu 2parale sau profitshare.
Daca stii engleza te-as sfatui sa incepi un canal de youtube, in timp aduni subscriberi si o sa faci si profit. Profitul va veni dupa 1-2 ani, timp in care te poti ocupa de altceva, iar in momentul in care ai un venit bun din youtube sa te dedici total canalului.
Aşa ca idee dacă îţi vei alege o nişă cu atracţie doar pentru bani şi domeniul nu te atrage absolut deloc şi vei întâmpina dificultăţi vei fii tentat să abandonezi totul după câteva luni(zic din experienţă), de aceea e necesar să faci ceea ce îţi place mai ales pe online unde e loc destul şi cu siguranţă vei avea succes.
Multă baftă.