Asta zic si eu, dar cu alte cuvinte :)
Sau... sa le dai si lor ce au nevoie si sa le vinzi altceva, nu publicitate de genul ala.
Versiune printabilă
MarianC, parerea mea o poti considera ca venita din partea unui utilizator. Adblock poate fi si un plus pentru site-uri care aduc un plus de calitate - pana sa descopar eu extensia (o folosesc de ceva ani), intram mai rar pe site-uri noi si ma foloseam de lista salvata la favorite, tocmai din cauza reclamelor evervante de care spui si tu. Cu adblock, nu am nici un fel de problema sa dau o cautare si sa iau la rand primele 20 de site-uri, aici poate fi avantajul tau sa aduci trafic in plus si tine de tine sa il pastrezi. Cine ofera vizitatorului o informatie buna, cu siguranta o sa excluda site-ul din adblock si apar click-urile daca reclamele sunt pozitionate bine, la subiect. Pe scurt, daca ai un site cu filme online, jocuri, videoclipuri preluate etc adblock e o mare problema.
Nu mă deranjează deloc să-și găsească un alt site ce-l acceptă cu Adblock. E ca și cum m-aș supără că ăla dat afară din autobuz fără bilet îmi strigă "Las că mă duc la concurență".
În momentul în care reușești să generezi venituri și din alte soluții atunci bineînțeles că nu te mai interesează dacă are sau nu Adblock.
Am gasit codul asta care este bunicel, zic eu. Poti pune o imagine cu link de afiliere care sa inlocuiasca reclama adsense neafisata. Dar , ma gandesc eu, nu se mai poate insera un cod ceva care sa ne arate de cate ori a fost afisata imaginea respectiva ? <script>
// Run after all the page elements have loaded
window.onload = function(){
// This will take care of asynchronous Google ads
setTimeout(function() {
// We are targeting the first banner ad of AdSense
var ad = document.querySelector("ins.adsbygoogle");
// If the ad contains no innerHTML, ad blockers are at work
if (ad && ad.innerHTML.replace(/\s/g, "").length == 0) {
// Since ad blocks hide ads using CSS too
ad.style.cssText = 'display:block !important';
// You can put any text, image or even IFRAME tags here
ad.innerHTML = 'AICI CODUL IMAGINII';
}
}, 2000); // The ad blocker check is performed 2 seconds after the page load
};
</script>
Eu am probat codul asta si nu functioneaza (wordpress)! L-a pus si JoeBikerul aici: http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...niturilor.html
trebuie sa fie reclame asincron. La mine merge.
Salut,
Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsuri/comentarii, cel mai util răspuns de aici pare să fie a lui Adelin Adelin, foarte interesant, am să îi dau un PM, poate mă ajută să inserez acel cod.
Eu ramând de părere că atunci când cineva intra pe site-ul meu trebuie să respecte munca depusă, nu am site de filme sau de piraterie, etc, Este un site de iT, şi atât cu 3 reclame adsense pe pagină, reclame care aduc un venit lunar de 20 - 30 euro.
Dacă mai ştiţi şi alte soluţii vă rog să le spuneţi, orice discuţie despre Adblock de aici mă ajutat într-un fel sau altul. Mulţumesc.
Google Chrome dezactiveaza continutul Flash "by default":
https://plus.google.com/+GoogleAds/posts/2PmwKinJ7nj
Google makes it official: Chrome will freeze Flash ads on sight from Sept 1
Nu stiu daca e topicul corect pentru aceasta stire, dar e un lucru bun dupa parerea mea, pe termen lung.
1. vom avea un net mai linistit, fara reclame tipatoare, fra autoplay la toate prostiile
2. userii nu vor mai simti nevoia disperata pentru un adblocker.
O decizie buna de a dezactiva continutul flash. Si eu sunt utilizator de Chrome si consider o veste buna.
Legat de adblock, la un moment dat am instalat un plugin care detecta vizitatorii ce il folosesc si printr-un mesaj rugam sa dezactiveze add-on-ul pe site-ul meu. Am decis ca e mai bine sa renunt la el. Asa cum spunea cineva pe acest forum: Daca foloseste adblock oricum nu da click pe reclame.