M-am uitat prin taskurile de la e-advertising.co și au oferte destul de bune. Spun "destul de bune" pentru că aș vrea să aplic la ele cu niște blogspoturi cu ceva autoritate și PR. A mai testat cineva acest serviciu? Păreri?
Versiune printabilă
M-am uitat prin taskurile de la e-advertising.co și au oferte destul de bune. Spun "destul de bune" pentru că aș vrea să aplic la ele cu niște blogspoturi cu ceva autoritate și PR. A mai testat cineva acest serviciu? Păreri?
nu .
Sincera sa fiu, nu am testat servicii oferite, nu am auzit de ei pana acum, insa prima data cand am intrat pe site, am intrat la sectiunea contact, si pot sa iti spun ca am ramas surprinsa sa gasesc toate detalile pentru a fi contactati. Telefon, mail, nume firma, sediu, etc... ceea ce pt mine reprezinta primul atu.
Cine stie cate firme au sediul in acel birou 4?
de plătit, plătesc, dar merită să scrii 3+1 articole pe 20 lei?
Nu stiu cum e pentru cei ce aplica cu blogurile lor, dar pentru clienti e garantat cea mai proasta alegere.
Am primit azi o oferta de la ei. Norocul meu ca stateam jos, ca altfel cadeam in bot .. Iti ofera articole pe site-uri mari din Romania la preturi umflate de 5-10 ori decat daca te-ai duce direct la ei sau la alte agentii.
Doamneeee!!!!!!!!!!
Nu e prost cine cere...doar ala care da.
Asta se numeste economie de piata :)):clap:
doar cine are bani de aruncat o sa lucreze cu ei, mai ales ca blogurile participante sunt pe masura monezilor oferite.
Portofoliu stufos, asta e ok.
Nu le ceri cuvintele cheie la 10-20 clienti ?
Verifici in planner cat de grele sunt, verifici in fmg ce pozitie au si aia e :)
Ca blogger castigi iar banii ii primesti, ca si client sincer cum au mai spus si altii este risipa de banuti. Inainte prindeam mai des articole, faceam sume frumusele lunar, acum la o luna daca prind 2 articole e bine.
Eu lucrez cu e-advertising.co de aproximativ doi ani de zile si mereu am avut de scris, bine ca detin si multe bloguri. Mishu ei au sediul in suceava intr-o cladire cu 3 sau 4 etaje dintre care 2 etaje complete sunt incgiritae de ei. Marinel nu stiu ce ai tu , bloguri cate ai dar eu am de scris mai mereu, in sensul ca nu e saptamana sa nu scot undeva la 150-200 ron saptamanal ca dupa cum stii fac platile in fiecare zi de marti. Oricum anul 2015 nu a fost atat de stralucit mai ales dupa luna iubie-iulie pentru ca ajunsesem sa scot in martie-aprilie si cate 400-500 ron SAPTAMANAL.
Am observat ca si-au dezvoltat o retea de bloguri si nu prea mai adauga job-uri. A fost o vreme cand faceam si cateva sute de lei pe saptamana, dar deja sunt exclus din multe campanii. Platesc prost, iar mai nou, daca nu ai IP unic la blog nu te mai primeste.
Da asa este, trebuie IP UNIC pentru fiecare blog. De exemplu eu am multe bloguri si fiecare blog este hostat la cate o firma din Romania. Aici nu inteleg de ce accepta numai ip de romania ca daca era altfel cu ip din UK sau FR sa spunem as avea garla....
Koobie au bloguri pentru ca le-au cumparat de la blogari, si au platit bani frumusei iar daca PA scade sub 21 atunci tii degeaba blogul pe platforma. Marinel eu spun sa iti mai pui bloguri si mai ales blogurti care sunt ok din punct de vedere goolge, sa se indexeze astfel .... Campanii au fost foarte multe si daca nu ma insel vineri au bagat peste 50 de campani la care au aplicat bloggeri.
doar companiile ce au oameni fara experienta in marketingul online ar putea lucra cu ei. pai nu se merita, majoritatea blogurilor pe care se publica sunt slabe, iar bloggerii ar putea oricând sa stearga articolele. pun pariu ca multe dintre acele bloguri se vor inchide.
acum cum se mai lucreaza cu aceasta agentie? e la fel de bine, se merita sa incerc sau nu?
chiar caut sa scriu si nu gasesc deloc, desi acum ceva ani era plin de joburi de scris advertoriale.
la multi ani pt 2018.
Salut. Te poti inscrie in platforma dar sa nu te astepti sa curga cu joburi. Anul trecut de exemplu, am avut cate un articol pe luna pana in mai si apoi pauza totala pana prin septembrie-octombrie cand a crescut la 3-4 articole pe luna.
Deci exista sanse sa faci un ban si da, sunt seriosi, platesc, dar nu este pomul fermecat sa curga cu cascaval.
Multumesc pt raspuns.
Din punctul meu de vedere e una din cele mai serioase companii cu care lucrez.
Sunt seriosi cand este vorba de plati, ceea ce este un lucru bun, insa fereasca sfantul sa cumperi tu advertoriale de la ei.
Este bataie de joc. Nu se implica deloc. Iti dau raportul dupa 2-3 zile, iar ultimele 3 articole trimise la ei au fost publicate fara o parte din link-uri sau au fost introduse gresit link-urile. De marti ma rog de ei sa rezolve o problema cu un link si inca n-au rezolvat.
Colaborez cu ei de ceva vreme dar vad ca nu prea mai au articole multe, 1 pe luna daca mai au !
In ceea ce priveste platile sunt foarte seriosi!