Nu e al meu, Link Detox este a lui LinkResearchTools.
"audit ? Ce fel de audit? Iti spune daca e link bun sau daunator?"
Auditul il faci tu cu ajutorul lui, iti sugereaza daca linkul este bun sau nu, mai da si gres dar in proportie de 80 % este corect.
"Bazat pe ce? Pe un script automat?"
Bazat pe regulile de
aici cu care eu sunt de acord. Decizia finala o iei manual, chiar daca scriptul este automat.
"Stie sa faca % de anchora cand iti spune sa elimini link? Stie ce cuvinte vrei sa rankezi?"
Da, stie. Trebuie sa re-rulezi raportul si sa-l mai ajuti si tu cu: care sunt cuvinte cheie, brand sau altele.
"Serios? Pai degeaba le vede daca google nu le vede Macar stie ce link-uri google nu ia in calcul?"
Google in WMT nu-ti arata toate linkurile, un exemplu concret a fost cand am facut cerere de reconsiderare si Google mi-a raspuns cum ca, inca mai exista linkuri si mi-a dat si 3 exemple, care nu erau in lista din WMT; in schimb Link Detox le-a gasit.
"Ce sunt cele 24 surse? Eu stiu 5 surse de links , tu stii 24 surse diferite de links?"
Aici m-am bazat pe ce spun ei si probabil am gresit. Dar poate au si alte surse de linkuri pe care nu le stim noi.
"Cel mai bun tool pentru ca? Faca o munca de audit automata? Daca iti elimina mai multe link-uri "just to be safe" cu ce te ajuta?"
Pentru ca asa il consider eu, este o parere personala; eu am fost multumit de el.