Eu nu m-as risca sa copiez chiar cuvant cu cuvant, chiar si daca citez sursa. Trebuie sa rescrii articoul macar, don't be lazy :)
Versiune printabilă
Eu nu m-as risca sa copiez chiar cuvant cu cuvant, chiar si daca citez sursa. Trebuie sa rescrii articoul macar, don't be lazy :)
S-a pus o intrebare simpla si s-a ajuns la altceva dar din care se poate naste ceva constructiv.
1. Nici Google si nici hostingul nu are autoritate de a stabili daca un text e plagiat sau nu. Dar Google, fiind o companie privata si neavand nici un contract cu ea, poate lua oricand decizia de ati dezintexta site-ul conform politicilor proprii. Hostingul nu poate niciodata sa iti dea jos site-ul sau sa te oblige sa stergi continutul plagiat fara o hotarare judecatoreasca. Vorbind legal acum.
2. Legat de politica Google privind continutul duplicat, nu am nici o certitudine, dar inclin sa cred ca atunci cand exista mai multe situri cu acelasi continut, cel putin unul va fi declasat. Pentru studiu, urmariti lumeapresei.ro! S-a vorbit mult despre importanta meniului si a continutului duplicat. Urmariti, va rog, daca exista continut duplicat si evolutia traficului.
3. E foarte simplu sa citesti legislatia privind drepturile de autor, dar cum te aperi preventiv de incalcarea acestor drepturi !? Imagini, poti face un topic separat in care sa ne spui pasii si costurile pentru inregistrarea textelor la ORDA !?