Sugestii:
totit.ro
doarit.ro
preparapc.ro
Versiune printabilă
Sugestii:
totit.ro
doarit.ro
preparapc.ro
Va multumesc pentru sugestii. Inseamna mult pentru mine ajutorul vostru!
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
Mai ai nev?
Sugestii:
it4all.ro
allaboutit.ro
itarea.ro
meserie-it.ro
M-am hotarat pentru depanarepc.ro. Daca mai este valabil in momentul inregistrari il voi lua. Daca nu, voi alege unul din propunerile voastre.
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
Deci tu locuiesti in Costinesti, si vrei sa-ti deschizi un service it, pe net? Ca sa ce?
Sa vina la tine, cei din costinesti si tuzla, care au probleme cu pc-ul, sa le repari, ce?
Exista vre-un "service it" in zona, sau imprejurimi? Dar un service de frigidere? Televizoare? masini de cusut?
Ti-ai intrebat prietenii din Costinesti, ce fac cand au probleme cu pc-ul? Sau cu calculatorul? Cum le repara?
Care e targetul tau anual? Cati potentiali clienti preconizezi? 10?
Cati vin "de pe net", si cati "de pe strada"?
Iar cei "2" de pe net, ce cauta?
Cei care cauta sa-si "rezolve it-ul", au nevoie de "branduibil", de domeniu cu termeni din engleza?
De ce depanarepc.ro este mai bun decat kakamaka.cc?
etc....
depanarepc.ro e national, nu faci decat sa induci in eroare eventualii clienti care ajung pe site-ul tau. Tu nu doar ca nu esti national, dar vrei sa deservesti cateva mii de locuitori, iti pui singur piedica asa (din punctul meu de vedere). Mai degraba ceva gen calculatoarecostinesti.ro (e liber). Chiar daca nu se refera doar la service, cu siguranta poti sa dai sfaturi pentru achizitii pentru necunoscatori si pe viitor sa fii recomandat si recunoscut pentru ce faci in zona. Incerca sa privesti pe termen mai lung.
1.) Site-ul are rolul unei 'brosuri' de prezentare. Fac o campanie offline cu flyere impartite din casa in casa, stalpi.etc, in Costinesti.
2.) Momentan pot repara probleme software (haedware, nu pot, nu intru in detalii aici)...
2.1.) Mentenanta sistem (curatare registri, fisiere temporare, devirusare, defragmentare hdd, verificare bad-uri, back-up, updates, curatare de soft-uri inutile.etc). Bine-inteles, astea merg facute si prin remote control.
3.) Am aflat ca exista un 'nene' in Tuzla. Da, exista service pentru frigidere.
4.) Daca au timp si problema este software, o rezolva acasa, daca nu service...
5.) Nu am facut un studiu al pietei, nu am aceasta posibilitate...
6.) Nu stiu.
7.) De acord. Nu sunt bun la gasit nume, de acea am deschis acest topic.
8.) Poate pentru un blog de divertisment kakamaka.cc este mai bun. Pentru un service depanarepc suna mai bine.
@ender: M-am gandit la asta. Pot face service si prin remote, clientul poate fi de oriunde
Sugestie domeniu :
Red-Soft.ro
te salut george, placut sa intalnesti consatenii pe un forum national ..:)
imi place dorinta ta de munca si entuziasmul .. cred ca punctele specificate de tom sunt calea catre succes..
dar de ce nu incerci sa iti faci un nume, sa cumperi un domeniu': la-george.ro sau vinturiciul.ro ceva care sa faca referire la tine ?
Te salut Redule! Nu am vrun un asfel de nume... Nu am un nume frumos, cu sonoritate.etc, plus ca imi place o imagine a firmei, nu a mea personala. Calitatea serviciilor, este cea mai importanta d.p.m.d.v, nu referina la mine. Daca imi placea cum ma chiama, mergea un asfel de brand.