Salut
Exista vreun site in care introduc adresa altui site si vad traficul de pe el
Eu cunosc cateva site-uri dar acolo trebuie sa-ti inregistrezi site-ul si sa pui si un logo in footer ca sa inregistreze traficul.
Exista asa ceva?
Ms
Versiune printabilă
Salut
Exista vreun site in care introduc adresa altui site si vad traficul de pe el
Eu cunosc cateva site-uri dar acolo trebuie sa-ti inregistrezi site-ul si sa pui si un logo in footer ca sa inregistreze traficul.
Exista asa ceva?
Ms
Ai incercat google analytics?
Daniel, el vrea altceva. Vrea să introducă site-ul concurenței într-un sistem de monitorizare pentru a vedea câte vizite/unici și alte detalii îi vin respectivului, dar asta fără să știe proprietarul de drept ( adică fără inserarea vre-unui cod pe site)
@Claudiu, dacă nu se inserează codul, nu are cum să monitorizeze. E simplu, nu e cod - nu sunt statistici !
Salutare, poti sa incerci Website Traffic Estimates by TrafficEstimate.com
# zoli - L-am incercat si eu pe site-urile mele si arata de la 10x la 30X mai mult trafic dect cel real.
Vezi Alexa dar iarasi depinde de felul in care interpretezi nisa/site-ul.
Da, estimeaza...dar nu mereu este corect !
Nu exista asa ceva, site-urile care zic ca ofera estimari sunt niste vrajeli (Nu ai cum sa obtii traficul aproximat bazat pe Alexa rank, PR sau Backlinkuri)
Nu ar putea folosi toolurile de mai sus (cel mentionat de zoli, alexa etc.) pe situ/urile lui proprii si pe baza rezultatelor sa analizeze si datele competitorilor.
Ex. Situl tau are 100/pe zi iar trafficestimate.com zice 250. Prin urmare daca acelasi trafficestimate.com spune ca situl competitor are 500, un rezultat bun si aproape de realitate ar fi 250.
E o idee.
Am inteles :) ms