Nu se mentine raportul. Am un site care diferenta intre realitate si estimare este de 10x iar in cazul altui site de 30x.
Versiune printabilă
Nu se mentine raportul. Am un site care diferenta intre realitate si estimare este de 10x iar in cazul altui site de 30x.
Se pare ca uneori da si mai putin decat e real, deci nu tot timpul supra estimeaza asta pentru cel care a venit cu ideea de comparatie 250 - 500.
"Www .miniclip .ro Traffic Estimate
Estimated Monthly Traffic (visits) for Www .miniclip .ro - By Month
Www .miniclip .ro has received an estimated 226,100 visits over the last 30 days.
"
Se poate observa pe grafic ca in din 2011 incoace nu au avut mai putin de 295.000 in nici o luna, deci nu poate fi considerata nici macar o medie respectiva estimare.
www.miniclip.ro
Nu stiu exact care sunt algoritmii folositi de acest tool, dar eu ma gandesc ca s-ar putea sa se faca un tool oricum mai exact decat acesta(daca nu exista deja) care sa ia in calcul pozitiile in serps ale siteului(cu estimarile de trafic pentru cuvintele respective si procentajul de utilizatori, care da click pe a X-a pozitie din pagina 1 din google) la cuvintele cheie din meta taguri, descriere, titluri + s-ar mai putea lua in calcul ancore din backlinkuri mie acum ca mi-a venit ideea imi suna destul de plauzibil :)