Daca am niste siteuri cu page rank mare-6-7-8, si mi trec siteul la profl, ma ajuta?
Am descarcat de aici pdf ul acela de Angela V Edwards, dar peste tot in el imi arata sa pun linkurile la profl. Mai tre sa fac ceva?
Versiune printabilă
Daca am niste siteuri cu page rank mare-6-7-8, si mi trec siteul la profl, ma ajuta?
Am descarcat de aici pdf ul acela de Angela V Edwards, dar peste tot in el imi arata sa pun linkurile la profl. Mai tre sa fac ceva?
Sa faci a.i sa le indexeze google, eventual sa activezi pe forumurile alea.
Aceasta tipologie de linkuri mergea acum ceva timp, acum sunt inutile.
O, really ? http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...fil-forum.html
Imi zici daca mai ai si alte subiecte de care ai uitat si le cautam
Zimbru, stiu ce zici, imi cer scuze pt ca am postat inca o data, dar acum cand am vazut un .pdf care ofera informatii exact despre acele linkuri in profil, acel pdf fiind destul de dezbatut aici. Siteurile au un page rank mare si ma gandeam ca merge metoda.
Nu trebuie sa-ti ceri scuze fata de mine, sa-ti zic cum merge treaba:
In momentul de fata, pe langa noi doi : Afișări: 146. Ce inseamna asta? Alti cel putin 100 de cititori au pierdut 5 minute sa citeasca un topic initiat de kestor , care s-a dovedit total copilaresc.
Ce se va intampla data viitoare cand vor vedea un alt topic deschis de tine ? Cel putin jumatate nici nu il vor citi.
Si uite asa pe nesimtite o sa ajungi sa vorbesti singur pe un forum destul de activ.
Seara buna.
Pai da, dar intrebarea mea de acum se referea la un subiect exact, la un pdf in care si au pierdut sute sau mii de oameni mai mult de 5 minute. Daca privesti partea asta este un real castig topicul meu, daca ar fi si cineva care ar raspunde, fara sa mi spuna ca am mai intrebat ceva asemanator in trecut.
Stiu ce am intrebat, dar acum a fost pe un exemplu concret, in care omenii au investit timp si bani.