nu stiu cu ce se ocupa seopedia, nu stiu cine detine seopedia, asa mai in comunsim nu m-am mai simtit de mult.
e ok sa vinzi ceva, dar vreu sa stiu cine aici e om de vanzari, vad mari afaceri si ma plec in fata voastra.
Versiune printabilă
nu stiu cu ce se ocupa seopedia, nu stiu cine detine seopedia, asa mai in comunsim nu m-am mai simtit de mult.
e ok sa vinzi ceva, dar vreu sa stiu cine aici e om de vanzari, vad mari afaceri si ma plec in fata voastra.
de ce apar cu rosu , e primul -1?
nu prea intelegem nimic din mesajul tau .Citat:
ce vrei sa sti mai exact? ai citit regulamentul forumului?
exact ce spuneam nu poti sa ma vez
i altfel dacat dupa bulinele verzi
am citit destule regulamente si probabil ca printre putini care l-au citit si pe asta
vizitele scure sunt cele mai valoroase, respect broski pt coment
nu cred ca te-a adus nimeni cu forta in aceasta comunitate de "comunisti"
asa, e dar asta nu e o scuza, imi pare rau
aveti nevoie de oameni la costume
Nu-ti trebuie costum, doar o mica doza de respect.
Daca vrei sa fii liber ca pasarea cerului, da o tura prin parc, aici trebuie sa te conformezi regulilor "comunismului"
In locul tau, n-as risca o banare, ca sigur vei avea multe de invatat de la membrii comunitatii.
eu cred ca pot spune ceva tony, nimeni nu mai are timp in afara de mine
hai mai bine sa facem bani de parca s-au nascut agenti de vanzare peste noapte
ma vand scump asta e altceva
Si voi de la mine unde e reciprocitatea? am venit aici sa ofer valoare nu texte
@minflo? Te-a suparat cineva? Ce valoare vrei sa oferi si nu te lasam? :whistle:
Antonio ce ai facut tu de unul singur?
Tu vrei sa ajungi mai repede la numarul de posturi? :))
Daca nu ai numarul de posturi, nu poti sa te vinzi, deci nu poti oferi valoare. Baga mare!
de unde ati aparut?
eu macar am poza cu mine tom cel curajos iti spun de acum
dupa bann nu-ti mai spun deloc
Eu zic sa raspunzi si sa vorbesti coerent inainte sa primesti ban.
Asadar: care e solicitarea ta si cine te-a suparat asa rau?
Nu-ti da ma nimeni ban(n). De ce sa-ti dea? Ca scrii cu pauze, mai rar si mai tarziu? E de la tonic, intelegem.
E postul tau, scrie ce vrei, esti proprietar pe postul asta. Il poti vinde si scump.
Poza e a mea, nu am nici una pe camp, din pacate.
Off: 21 posts and counting!
sunt cu rosu man, nu stiu prea bine ce inseamna dar mai bine iti zic acum la revedere sa nu raman dator
Sa mute un moderator topicul la sectiunea "Bar...".
Probabil intentionat a postat aici, ca sa i se contorizeze numarul de rahaturi (scuze, am vrut sa zic postari).
De cand cu punerea la liber la inregistrari, au aparut o gramada de circari pe aici (scuze celor cativa noi inregistrati care sunt valorosi si seriosi).
netul mai are o sansa sa doarma, eu am vb frumos domnule
@minflo80, ne faci sa pierdem vremea. Ai ban temporar 3 luni pe forum. Poate iti revii intre timp si renunti la "stimulentele" care te fac vorbaret si neinteligibil.