-
Multumesc pentru raspuns. Da :) , am mai avut alt site: aranjamentenunti-botezuri.ro ;
Am incercat sa creez un alt user si sa cer permisiunea de creare a unui alt cont de adsense pentru localuri-cazare.ro si cazari.com.ro dar nu mi-au permis pe motiv ca nu indeplinesc conditii....
-
mi-au blocat contul de adsense din google.com/accounts cum ca "s-au dat click-uri pentru a spori veniturile" .
Exista posibilitatea ca site-urile mele sa le pot folosi sub alt cont?....multumesc anticipat.
-
Depinde daca atunci cand ai deschis contul care acum este inchis ai folosit unul dintre aceste site-uri. Daca ai folosit unul dintre acele site-uri nu iti recomand sa-l folosesti la activarea unui cont nou. Dupa ce-ti vor activa contul nu cred ca mai conteaza pe ce site pui reclame doar sa nu fie banat (ca sa verifici asta, cum zicea si o alta persoana care a intervenit, exista anumite site-uri, just Google).
Oamenii de la google sunt cam ciudati la capitolul adsense, iar ca exemplu iti pot da situatia mea: am avut un cont cu vreo 40 euro si am decis sa-l inchid. Mi s-a spus ca in maximum nu stiu cate zile o sa primesc acei bani pentru ca am decis eu sa inchid contul (cont cu vechime) dar nici astazi nu am primit banii si au trecut aproximativ 2 ani. Asa ca...te poti astepta de la orice din partea lor.
-
Pe viitor iti recomand sa folosesti un plugin pentru protectie. Daca ai wordpress poti folosi Clickbomb-Protect.
Din pacate nu cred ca mai ai multe sanse sa iti recuperezi contul.