-
@ nichita Da si eu ma gandesc la fel si mi se pare normal ceea ce zici dar ma gandesc la cei care au 2 siteuri si poate "gresesc" putin cu optimizarea si se trezesc penalizati pe un site dar celalalt este foarte ok si nu a incalcat nicio regula. Ce faci in acest caz?
Teoretic ar trebui sa se echilibreze (cel care este penalizat sa iasa pe minus iar cel care merge bine sa fie pe plus si sa se neutralizeze sau sa se faca un raport intre pozitiv si negativ). De aceea am intrebat, m-am gandit ca poate a incercat cineva sau poate a observat careva.
Oricum treaba cu authorship cred ca poate fi manipulata la fel cum se obtin like-uri pe facebook.
-
@ Alex Era ipotetica partea cu "tot ce poti face pentru a incalca regulile google" :)). Eu incerc pe ceva mai soft nu incerc sa incalc toate regulile.
"Daca tocmai te-ai asociat cu acel site, inseamna ca vrei sa-l scoti oarecum din groapa... din cate inteleg eu".
Exact aceasta era ideea - daca un site prost te poate duce la vale de ce nu poate un site bun sa te scoata din groapa? Doar este voraba de rank/ autor si nu /site.
Din aceasta cauza am deschis acest topic, poate lamureste cineva acest lucru.
Eu chiar nu vreau sa scot celalalt site din groapa (nu mai am timp de el), dar daca tot il am pot sa incerc (si-a mai revenit putin in ulltimul timp).
-
Redeschid postul cu ceva nou legat de Authorship:
Q: Why can't Google+ authorship prevent scraper sites from showing up above us in the search results?
John Mueller: Well, we don't use authorship for ranking, so it's not... because it's written by a well-known author, or it looks like it might have been written by a well-known author, that we'd show it higher up in the search results....
Q: Could you repeat that once more...
John Mueller: We don't use it for ranking, at the moment. If you're seeing a situation where scraper sites are showing up above you, that's something that I would treat separately from any authorship markup that we have on your pages...
http://www.youtube.com/watch?v=R5Jc2twXZlw
Google: Authorship Not Used For Ranking
-
Ciudat, mai acum ceva timp spuneau ca iau in calcul si asta, dar am vazut ca a fost categoric si nu prea a lasat loc de indoiala.