-
Am avut ceva treaba zilele astea si nu am inregistrat nimic inca.
Deeeci, in coltul din stanga, avem in sort rosu bodybuild.ro si in coltul din dreapta in sort albastru bodylife.ro ...
Imi place bodylife.ro pentru ca e un pic mai general, m-as putea extinde pe viitor si in alte domenii ce tin de corp si stil de viata (vestimentatie de ex, mentalitate, psihologie, etc.) Momentan lucrez la mine si studiez si psihologie umana, un pic NLP, ma atrage si ma gnadesc ca in viitor as putea scrie ceva articole si pe teme d-astea.
Dar nu stiu cat de bine ar da, adica ar fi un blog mai generalist, existand riscul sa fie "din toate cate ceva, dar nimic foarte bun".
Dupa parerea si din eperienta voastra,ce credeti ,ar fi bine sa ma axez doar pe culturism si fitness, mergand pe bodybuild.ro sau sa imi pastrez o usa deschisa si sa merg pe bodylife.ro, poate pe viitor imi largesc orizontul sau poate ma asociez cu cineva ... Ce sfat imi dati?
Multumesc.
-
Ce inseamna "body life" ?
-
Nimic exact. E o imbinare de doua cuvinte ce ar putea cuprinde articole pe teme mult mai extinse,cum am zis si mai sus, de la culturism, fitness, alimentatie, stil de viata sanatos pana la mentalitate, atitudine, stil vestimentar, comportament, etc.
-
Mda, nu am mai primit nici o parere. Am ales totusi bodybuild.ro . Deoarece au existat plangeri referitoare la tema actuala de pe site-ul initial, culturism-fitness.com, imi puteti sugera o tema potrivita inainte de a incepe mutarea continutului?